Πιέζει ο Γκραντέλ για να πάει στον Ολυμπιακό

Πιέζει ο Γκραντέλ για να πάει στον Ολυμπιακό

Ο Μαξ Γκραντέλ κάνει προσπάθεια να πείσει την Τουλούζ να τον αφήσει ελεύθερο προκειμένου να διευκολύνει το έργο του Ολυμπιακού και να συνεχίσει την καριέρα του στο λιμάνι.

Ο Ολυμπιακός έχει στην κορυφή της λίστας του ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού τον Μαξ Γκραντέλ για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει τσεκάρει τον ποδοσφαιριστή και του αρέσει με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του. Ωστόσο, ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Τουλούζ και οι ερυθρόλευκοι δεν προτίθενται να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού για τον Γκραντέλ.

Για αυτό τον λόγο και ο ίδιος ο Γάλλος εξτρέμ ψάχνει τον τρόπο με τον οποίο θα μείνει ελεύθερος από την Τουλούζ. Όπως αναφέρει το «Φως των Σπορ», ο Γκραντέλ έχει πάρει πάνω του την υπόθεση για την λύση του συμβολαίου του, αν και στη Γαλλία τονίζουν ότι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού είναι τόσο έντονο που δεν αποκλείεται να προσφέρει ένα μικρό ποσό προκειμένου να πείσει τη γαλλική ομάδα να τον παραχωρήσει.

Ο Γκραντέλ θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ευρώπη και ο Ολυμπιακός είναι μια από τις πλέον ιδανικές λύσεις για τον ίδιο και την καριέρα του, με δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ να ξεκαθαρίζουν ότι θέλει να παραμείνει στη Γηραιά Ήπειρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ