Ολυμπιακός: Το τρομερό σερί κόντρα στον Άρη!

Ολυμπιακός: Το τρομερό σερί κόντρα στον Άρη!

Τελευταία φορά που δεν νίκησε τον Άρη ο Ολυμπιακός, σε επίπεδο πρωταθλήματος, ήταν στις 29 Οκτωβρίου 2012. Σε όλες τις διοργανώσεις, οι «ερυθρόλευκοι» είναι αήττητοι για μία ολόκληρη δεκαετία!

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Κυριακής (14/6) νίκησε εύκολα με σκορ 3-1 τον Άρη και πλέον βρίσκεται μόλις 8 αγωνιστικές πριν την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος!

Οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν… πάρτι φέτος εντός συνόρων και απολύτως δίκαια βρίσκονται στο +17 από τη 2η ΑΕΚ και στο +19 από τον 3ο ΠΑΟΚ. Τα τελευταία 7,5 (και κάτι παραπάνω) χρόνια, ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει ένα αξιοσημείωτο σερί κόντρα στον Άρη, σε επίπεδο πρωταθλήματος και όχι μόνο.

Στα τελευταία 8 παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων για τη Super League, έχει βγει ο ίδιος νικητής. Ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δηλαδή έχει 8 σερί νίκες κόντρα στους Θεσσαλονικείς για το πρωτάθλημα, με τον τελευταίο αγώνα στον οποίο δεν ηττήθηκε ο Άρης να χρονολογείται στις 29 Οκτωβρίου 2012 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (2-2).

Τελευταία νίκη του Άρη είτε για το πρωτάθλημα είτε για το Κύπελλο ήταν στις 28 Απριλίου 2010, όταν επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-0 του Ολυμπιακού. Έκτοτε το ρεκόρ σε όλες τις διοργανώσεις είναι 13-3-0 υπέρ των «ερυθρόλευκων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ