Χαριστέας: «Δεν υπάρχει χρόνος για αρνητισμό, στήριξη μέχρι τέλους» (pic)

Χαριστέας: «Δεν υπάρχει χρόνος για αρνητισμό, στήριξη μέχρι τέλους» (pic)

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη τοποθετήθηκε για την ήττα από τον Ολυμπιακό, καλώντας άπαντας στην ομάδα σε συσπείρωση για τη συνέχεια.

Ο Άγγελος Χαριστέας έστειλε το δικό του μήνυμα για τη χτεσινή (14/06) αναμέτρηση πλέι οφ με τον Ολυμπιακό, στην οποία ο Άρης ηττήθηκε με 3-1, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Την ανάγκη για στήριξη προς την ομάδα ώστε να ολοκληρωθεί ομαλά η σεζόν, αλλά και να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος της κατάκτησης του Κυπέλλου, τόνισε ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος των κίτρινων.

Τα όσα αναφέρει τη δημοσίευσή του ο Χαριστέας:

«Οι ομάδες δεν κρίνονται ποτε από ένα παιχνίδι αλλά από την συνολική εικόνα που έχουν σε όλη την χρόνια οπως επισης και από την επίτευξη των στόχων. Οταν χάνεις και δεν σηκώνεις κεφάλι είσαι loser αλλά όταν χάνεις και αντιδράς είσαι winner.

Η στεναχώρια και η πίκρα μετά από την ήττα παραπάνω από φυσιολογική από όλους. Δεν είναι καιρός για κριτική είναι καιρός για στήριξη μέχρι τέλους. Η ομάδα βγήκε με χίλια προβλήματα στην Ευρώπη για δεύτερη συνεχόμενη χρονια και παραμένει στην κούρσα του Κυπέλλου. Δεν υπάρχει χρόνος και λόγος για αρνητισμό. Εχω να πω πολλά αλλά ακόμα δεν είναι η ώρα. Στο τέλος λογαριασμό για όλους μας.VAMOS».

View this post on Instagram

Οι ομάδες δεν κρίνονται ποτε από ένα παιχνίδι αλλά από την συνολική εικόνα που έχουν σε όλη την χρόνια οπως επισης και από την επίτευξη των στόχων .Οταν χάνεις και δεν σηκώνεις κεφάλι είσαι loser αλλά όταν χάνεις και αντιδράς είσαι winer. Η στεναχώρια και η πίκρα μετά από την ήττα παραπάνω από φυσιολογική από όλους .Δεν είναι καιρός για κριτική είναι καιρός για στήριξη μέχρι τέλους .Η ομάδα βγήκε με χίλια προβλήματα στην Ευρώπη για δεύτερη συνεχόμενη χρονια και παραμένει στην κούρσα του κυπέλου. Δεν υπάρχει χρόνος και λόγος για αρνητισμό .Εχω να πω πολλά αλλά ακόμα δεν είναι η ώρα.Στο τέλος λογαριασμό για όλους μας .VAMOS @arisfc_official 💪💪💪

A post shared by Angelos Charisteas (@angeloscharisteas_official_) on

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ