ΠΑΟΚ: Επανεκτιμάται η κατάσταση του Βιεϊρίνια, τι ισχύει με Πέλκα

ΠΑΟΚ: Επανεκτιμάται η κατάσταση του Βιεϊρίνια, τι ισχύει με Πέλκα

Οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στο γόνατό του ο Βιεϊρίνια δεν προκαλούν όπως φαίνεται κάποια ανησυχία, ωστόσο θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του και θα αποφασιστεί αν θα προφυλαχθεί εν όψει ΟΦΗ.

Οι στόχοι του ΠΑΟΚ σε σχέση με το ξεκίνημα της χρονιάς έχουν διαφοροποιηθεί πάρα πολύ.

Πλέον, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει την κατάκτηση της 2ης θέσης στα play off της Super League και την έξοδο στα προκριματικά του επόμενου Champions League. Ωστόσο, και αυτή η επιχείρηση έχει δυσκολέψει επικίνδυνα, με την ΑΕΚ να έχει ξεπεράσει την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα και να φαντάζει ως το φαβορί.

Ο δεύτερος στόχος του ΠΑΟΚ είναι το Κύπελλο. Ρεαλιστικός στόχος, καθώς έχει επικρατήσει 3-2 στον πρώτο ημιτελικό του Ολυμπιακού στην Τούμπα, αλλά βλέποντας κανείς την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δύο ομάδες, καταλαβαίνει πως το φαβορί δεν είναι η ομάδα που έχει νικήσει στον πρώτο αγώνα.

Η «λευκή»  ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ έφερε σοβαρές αναταράξεις στον σύλλογο από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος θα δώσει το επόμενο παιχνίδι του με τον ΟΦΗ στην Τούμπα για τα play off. Το προσεχές Σάββατο (20/6) στις 20:30. Και εκεί ο Αμπέλ Φερέιρα καλείται να πάρει πολύ σοβαρές αποφάσεις, καθώς τέσσερις ημέρες αργότερα ακολουθεί η ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Θα προφυλάξει κάποιους βασικούς παίκτες για να είναι έτοιμοι και φρέσκοι εν όψει του αγώνα της χρονιάς ή θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα με τους Κρητικούς.

Βρίσκεται σε δίλημμα η αλήθεια είναι ο Πορτογάλος τεχνικός και ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που έχει να διαχειριστεί είναι εκείνο του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο μπακ του ΠΑΟΚ δεν έχει κάτι σοβαρό, απλά είχε αισθανθεί κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατό του και το θέμα είναι αν θα μπει άμεσα στις προπονήσεις και την προετοιμασία εν όψει της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ ή αν θα προφυλαχθεί για μερικές ημέρες. Αν συμβεί το δεύτερο, τότε είναι πιθανό να μην αγωνιστεί για να κρατηθεί φρέσκος για το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Πέλκα, είναι απολύτως υγιής και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Το λέμε διότι πολλοί ανησύχησαν από το γεγονός ότι ζήτησε αλλαγή στο ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είναι μια χαρά. Έχοντας ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις της προηγούμενης εβδομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ