Παναθηναϊκός: Δεν σκοπεύει να δώσει συνέντευξη Τύπου ο Αλαφούζος

Παναθηναϊκός: Δεν σκοπεύει να δώσει συνέντευξη Τύπου ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει επαναδραστηριοποιηθεί για τα καλά με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν πρόκειται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Είναι έντονη η φημολογία τις τελευταίες ώρες πως ο Γιάννης Αλαφούζος σκέφτεται να τοποθετηθεί δημόσια για πρώτη φορά μετά το 2016 και την παρουσίαση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Και πως είναι πιθανό να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στα σχέδια του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού. Ο Αλαφούζος δεν σκοπεύει να βρεθεί ενώπιον των media για να τοποθετηθεί και να δώσει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που υπάρχουν, αφού θεωρεί πως έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι τέτοιο. Και πιστεύει πως θα κάνει… κακό στην εικόνα του.

Δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε μια γραπτή δήλωση για θέματα που αφορούν την ομάδα, αλλά μέχρι εκεί. Ο Αλαφούζος, άλλωστε, δείχνει την παρουσία του και την επαναδραστηριοποίησή του με τον Παναθηναϊκό και το ποδόσφαιρο από τις κινήσεις του.

Από την παρουσία του στις τηλεδιασκέψεις της Λίγκας, τις προτάσεις του για το αύριο, τις επαφές που κάνει για τον Παναθηναϊκό, το πρότζεκτ του PAO TV. Και θεωρεί πως δεν υπάρχει λόγος να προχωρήσει σε κάποια δημόσια εμφάνιση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ