Αζεβέδο : «Ήρθα για το πρωτάθλημα» (vid)

Αζεβέδο : «Ήρθα για το πρωτάθλημα» (vid)

Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ ο Μάρσιο Αζεβέδο υποστήριξε πως ήρθε στην Θεσσαλονίκη για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Στην πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής του Δικέφαλου στην κάμερα του PAOK TV αρχικά αναφέρθηκε για το τι περιμένει από το εξάμηνο του στον ΠΑΟΚ: «Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ, που μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος. Τώρα πρέπει να προπονηθώ σωστά και να προετοιμαστώ άμεσα, για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα όσο πιο άμεσα γίνεται».

Για τον δικό του στόχο στον ΠΑΟΚ:« Ήρθα στον ΠΑΟΚ για να γίνω πρωταθλητής. Για αυτό θα παλέψω. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να γίνουμε πρωταθλητές. Για το μέλλον θα δούμε».

Για το επίπεδο ετοιμότητας του: «Τις τελευταίες ημέρες έκανα κανονικά προπονήσεις με την Σαχτάρ και γενικά νιώθω καλά. Νομίζω πως το πολύ σε δύο εβδομάδες θα είμαι έτοιμος για να μπω στο γήπεδο».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει δύο Βραζιλιάνους ακραίους μπακ: «Και σε άλλες ομάδες που έχω παίξει, είχαμε στα πλάγια δύο Βραζιλιάνους, οπότε νομίζω θα τα πάμε καλά».

Για τον Λέο Μάτος και το δικό του αγωνιστικό στυλ: «Έχω παίξει απέναντι στον Λέο και γνωρίζω πως είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, αλλά τα δικά μου χαρακτηριστικά είναι λίγο διαφορετικά. Εγώ στηρίζομαι περισσότερο στην ταχύτητα και την δύναμη. Το πιο σημαντικό είναι να ξεκινήσω άμεσα να προπονούμαι για να μπορέσω να βοηθήσω όσο πιο
γρήγορα γίνεται».

Για το ότι η Βραζιλία παράγει τόσο καλούς ακραίους μπακ: «Ξέρω πολλούς Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές που είναι ταλαντούχοι και αγωνίζονται στα πλάγια. Ένας από τους καλύτερους πλάγιους στον κόσμο για εμένα είναι ο Μαρσέλο αλλά όπως είπα, γενικότερα οι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές είναι παίκτες με ποιότητα».

Για το αν περιμένει να συναντήσει στην Τούμπα ατμόσφαιρα ανάλογη με τα γήπεδα της Βραζιλίας: «Σαν Βραζιλιάνος έχω συνηθίσει να αγωνίζομαι σε γεμάτα γήπεδα. Στην Σαχτάρ, και ειδικά με την αλλαγή της έδρας, δεν είχαμε τόσο πολύ κόσμο. Είμαι πολύ χαρούμενος που στον ΠΑΟΚ, θα αγωνίζομαι σε γεμάτο γήπεδο και ανυπομονώ να το ζήσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ