Πέρασε την Ξάνθη ο Παναιτωλικός, 3-0 τη Λάρισα

Πέρασε την Ξάνθη ο Παναιτωλικός, 3-0 τη Λάρισα

Ο Άντονι Μουνιέ πέτυχε δύο γκολ, δημιούργησε το τρίτο και ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη του Παναιτωλικού επί της Λάρισας με 3-0 και στην έξοδο του από τις θέσεις του υποβιβασμού!

Η ποιότητα του Άντονι Μουνιέ, είναι αδιαμφισβήτητη, αλλά οι τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να την ξεδιπλώσει στο γήπεδο… Ο Παναιτωλικός πόνταρε σε αυτή τον Ιανουάριο για να αποφύγει τον υποβιβασμό και για πρώτη φορά φέτος, ο Γάλλος επιθετικός τον οδήγησε στην ασφαλή ζώνη της βαθμολογίας! Ο Μουνιέ σκόραρε δύο γκολ και δημιούργησε το τρίτο στο 3-0 επί της Λάρισας και αυτή η νίκη έχει σημαντικό βαθμολογικό αντίκτυπο!

Με τη νίκη του, ο Παναιτωλικός προσπέρασε την Ξάνθη στη βαθμολογία (έχει ματς λιγότερο) και βγήκε από τη θέση του μπαράζ! Πλέον, εξαρτάται από εκείνον να παραμείνει σε αυτή και να αποφύγει τις περιπέτειες!

Τα τρία γκολ γκολ του Παναιτωλικού επιτεύχθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Την αρχή έκανε ο Μουνιέ στο 53′ κλέβοντας τη μπάλα από τον Μιχαήλ και σκόραρε με πλασέ! Στο 61′ ο Γάλλος πέρασε σε ρόλο δημιουργού, βρίσκοντας τον Ντάουντα ο οποίος στο τετ-α-τετ ευστόχησε για το 2-0! Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 77′ με τον Μουνιέ να εκτελεί με φαλτσαριστό σουτ από πλάγια θέση!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Φερνάντεθ, Τζανακάκης, Μαλής, Λιάβας, Κέβιν, Ντάλσιο (86’Λουσέρο), Ντίας, Ρόσα, Μουνιέ (86’Αρίγκμπι), Άλβαρες (79’Μιμίτο), Ντάουντα.

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Καρανίκας, Μάρκοβιτς, Μιχάηλ, Μούζεκ (78’Στελιάνο), Σεσέροβιτς (56’Γκαζάλ), Μιλοσάβλιεβιτς, Μπούστος (78’Πινάκας), Βινίσιους (57’Ασούμπρε), Τόρζε (85’Λουφάκης), Παπάζογλου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ