Βόκολος: «Είχαμε πιο κλασικές ευκαιρίες, μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει»

Βόκολος: «Είχαμε πιο κλασικές ευκαιρίες, μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει»

Ο προπονητής του Πανιωνίου μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε στον Λεωνίδα Βόκολο το 0-0 με τον Αστέρα στην Τρίπολη, με τον Ελληνα τεχνικό του Πανιωνίου να μένει ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, αλλά όχι από το αποτέλεσμα.

Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Πανιώνιος θα μπορούσε να είχε κερδίσει το παιχνίδι, αφού είχε πιο κλασικές ευκαιρίες από τον Αστέρα Τρίπολης.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Στεναχωρημένος δεν είμαι. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, καταθέσαμε ψυχή στο γήπεδο, ακολουθήσαμε το πλάνο μας. Ξεκινήσαμε καλά, θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα γκολ. Το γκολ δεν ήρθε. Συνεχίζουμε. Έχουμε άλλους πέντε τελικούς κοιτάμε τον επόμενο. Θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει. Είχαμε πιο κλασσικές ευκαιρίες. Αν βάζαμε ένα γκολ νωρίς, θα ήταν διαφορετικό το παιχνίδι », δήλωσε αρχικά στη Nova μετά το ματς.

Σε ό,τι αφορά τους τραυματισμούς, σχολίασε: «Οι παίκτες αγωνίζονται σε δύσκολες συνθήκες, έχουμε έτοιμα παιδιά από πίσω. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Έχουμε πάθος ως ομάδα, έχουν όλα τα παιδιά κίνητρο, πάθος, διάθεση και δείχνουν σεβασμό στον εαυτός τους και στην ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ