Τα δίνει όλα για Βιγιαφάνες ο Παναθηναϊκός

Τα δίνει όλα για Βιγιαφάνες ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός θέλει την επιστροφή του Λούκας Βιγιαφάνες και είναι έτοιμος να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να τον αποκτήσει.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ολοκληρώσει μια μεγάλη επιστροφή, αυτή του Λούκας Βιγιαφάνες και προσφέρει «χρυσό» συμβόλαιο στον παίκτη (για τα οικονομικά δεδομένα του), προκειμένου να τον πείσει να επιστρέψει στην Ελλάδα και στο τριφύλλι.

Οι πράσινοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Βιγιαφάνες, ενώ και ο ίδιος θέλει να επιστρέψει, αφού έχει δεθεί με τον σύλλογο για αυτό και ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να κάνει την υπέρβαση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να προσφέρει στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό τριετές συμβόλαιο με αποδοχές περίπου 500.000 ετησίως για να τον πείσει. Ο Βογιαφάνες στη Μονάρκας λαμβάνει περίπου 850.000 ευρώ τον χρόνο, όμως για χάρη του Παναθηναϊκού είναι πρόθυμος να ρίξει το κασέ του και να τα βρει με τους πράσινους.

Εξάλλου η επιθυμία του να επιστρέψει στην ομάδα είναι δεδομένη και το μόνο που ουσιαστικά θα χρειαστεί για να κλείσει το deal είναι να μείνει ελεύθερος από τη μεξικάνικη ομάδα, κάτι που αργά ή γρήγορα θα συμβεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ