Ξεκαθαρίζει εντός της εβδομάδας η παραμονή του Μίσιτς

Ξεκαθαρίζει εντός της εβδομάδας η παραμονή του Μίσιτς

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να έχει επαφές με τη Σπόρτινγκ προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία για την παραμονή του Γιόσιπ Μίσιτς και τη νέα σεζόν στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γιόσιπ Μίσιτς μπορεί να μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν λόγω επέμβασης που θα υποβληθεί, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα κινήσει τις διαδικασίες για να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Κροάτη μέσο.

Ο Μίσιτς ήταν ένας εκ των κορυφαίων της φετινής χρονιάς, αν όχι ο κορυφαίος και στον Δικέφαλο του βορρά είναι επιτακτική η ανάγκη να αποκτηθεί και να μείνει για πολλά χρόνια στον σύλλογο.

Για αυτό τον λόγο και ο ΠΑΟΚ αναμένεται να έχει τελικές επαφές με τη Σπόρτινγκ για να ολοκληρώσει στη συμφωνία και να διατηρήσει τον παίκτη στις τάξεις του.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην «A Bola» φιλοξενούνται δηλώσεις ανθρώπου του «Δικεφάλου του Βορρά», ο οποίος φέρεται να επιβεβαίωσε τη συγκεκριμένη πρόταση από πλευράς Θεσσαλονικέων για τον Κροάτη μέσου.

Η εβδομάδα αυτή είναι σημαντική γιατι θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση, με την πλευρά του ΠΑΟΚ να τονίζει ότι «δεν θα υπάρξουν ουσιαστικές αλλαγές στη συμφωνία» και πως ο Μίσιτς θα μείνει στον Δικέφαλο του βορρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ