Παναιτωλικός : Αύριο στο Αγρίνιο ο Δέλλας, δίχως τρεις η προπόνηση της Πέμπτης

Παναιτωλικός : Αύριο στο Αγρίνιο ο Δέλλας, δίχως τρεις η προπόνηση της Πέμπτης

Αύριο θα ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία Δέλλα - Παναιτωλικό, με τον Έλληνα τεχνικό να μεταβαίνει στο Αγρίνιο προκειμένου να υπογράψει. Με τρεις απόντες συνεχίστηκε η προετοιμασία ενόψει Ατρομήτου.

Σε ρυθμούς Τραΐανού Δέλλα κινούνται στον Παναιτωλικό, καθώς ο 41χρονος τεχνικός θα μεταβεί την Παρασκευή (12/1) στο Αγρίνιο προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ανακοινωθεί.

Αφού αξιολογήσει το ρόστερ της νέας του ομάδας, ο Έλληνας προπονητής θα συζητήσει και επί των μετεγγραφικών θεμάτων με τη διοίκηση, με τον Άνταμ Τζανετόπουλου της ΑΕΚ (ντεμπούταρε υπό τις οδηγίες του Δέλλα στην Ένωση, στις 22/9 του 2013 κόντρα στον Μανδραϊκό) να έχει ακουστεί ήδη ως υποψήφιος για την ενίσχυση ενόψει του δεύτερου γύρου της Super League.

Με τρεις απουσίες η προπόνηση

Ασκήσεις ενδυνάμωσης, παιχνίδια κατοχής μπάλας και δίτερμα τακτικής περιελάμβανε η σημερινή (11/1) προπόνηση της ομάδας, η οποία συνέχισε την προετοιμασία της για την Κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Απόντες ήταν οι Φεντερίκο Μπράβο (έκανε ατομικό), Αλέξανδρο Παρρά και Νίκο Κουσιάδη (έκαναν θεραπεία), ενώ η προπόνηση της Παρασκευής έχει οριστεί για τις 17:00 της Παρασκευής στο Emileon.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ