Έξι ομάδες ζητούν Δ.Σ. για τον κόσμο, ο Λυσσάνδρου «παίζει άμυνα» για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Έξι ομάδες ζητούν Δ.Σ. για τον κόσμο, ο Λυσσάνδρου «παίζει άμυνα» για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Ένα δυνατό μπλοκ στην Σούπερ Λιγκ ζητάει άμεσα διοικητικό συμβούλιο για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα την ώρα που ο Λυσσάνδρου το αρνείται για χάρη των… εξυγιαντών! Το μήνυμα όμως (και) για τις εκλογές το έχουν πάρει…

Έξι ομάδες της Σουπερλιγκ, Ολυμπιακός, Αρης, ΟΦΗ, Aτρομητος, ΑΕΛ, και Πανιώνιος ζητούν την σύγκληση έκτακτου Δ.Σ. από τον Λύσανδρου για να ζητηθεί ξανά από τον υφυπουργό αθλητικού να επιτραπεί ο κόσμος στα γήπεδα και για να συνταχθεί το πρωτόκολλο της διεξαγωγής των αγώνων με θεατές. Εδώ η Ισπανία με πάνω από 200 κρούσματα τη μέρα και άμεσα ανοίγει τις κερκίδες των γηπέδων της.

Οι 6 ομάδες αναγκάστηκαν να προβούν σε αυτή την πρωτοφανή κίνηση στην ιστορία της Λίγκας γιατί, ο Λύσανδρου παρά τα αιτήματά τους αρνούνταν να συγκαλέσει το διοικητικό συμβούλιο, προφανώς γιατί η ΑΕΚ δεν θέλει κόσμο στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Άρη στο Χαριλάου.

Όπως και το συναιτερακι ο ΠΑΟΚ. Μετά τις δακρύβρεχτες τοποθετήσεις του ΠΑΟΚ περί ισονομίας, που ακόμα και τώρα , παρά την γενναία τοποθέτηση του Ολυμπιακού να μην έχει κόσμο στο μεταξύ τους ματς του δεύτερου γύρου των play off, συνεχίζει ο ΠΑΟΚ να είναι κάθετα αντίθετος στην ύπαρξη κόσμου στα γήπεδα γιατί δεν μπορεί να διαχειριστεί τον κόσμο του μετά τις αποτυχίες.

Την ίδια σχολή ισονομίας οι δυνάμεις της εξυγίανσης, παρότι στο κύπελλο και οι δυο εξυγιαντες είχαν γήπεδα με κόσμο.

Αλλά αυτό που έχει προκαλέσει αίσθηση είναι η άρνηση του Λύσανδρου για να συγκαλέσει ΔΣ, ιδίως όταν τα ΔΣ της Λιγκας γινόντουσαν κάθε τρεις και λίγο μέχρι τώρα.

Και εδώ μιλάμε για το πιο σημαντικό θέμα που απασχολεί αυτή τη στιγμή το ποδόσφαιρο. Χωρίς κόσμο στα γήπεδα φέτος, άρα και χωρίς εισιτήρια διαρκείας και έσοδα για του χρόνου, δεν είναι μόνο ότι οι ομάδες αργοπεθαίνουν οικονομικά αλλά το ποδόσφαιρο δεν επανέρχεται στην κανονικότητα που είχε πριν την κρίση.

Όπως έχει γίνει με όλους τους κλάδους της ελληνικής οικονομίας. Δηλαδή όλοι μας μπορούμε να πάμε να κάτσουμε 2-3 ώρες ο ένας δίπλα στον άλλο σε ένα εστιατόριο, αλλά όχι με μεγάλες αποστάσεις σε ένα γήπεδο;

Όμως ο Λύσανδρου δεν έχει στείλει καν το προτεινόμενο πρωτόκολλο διεξαγωγής των αγώνων με θεατές στον Υφυπουργό Αθλητισμού και με αυτές του τις ενέργειες παρά την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της Λιγκας, προκαλεί τεράστια οικονομική ζημιά σε όλες τις ομάδες αφού τους στερεί έσοδα εκατομμυρίων ευρώ.

Γιατί το κάνει αυτό; Και μάλιστα με αυτό τον απροκάλυπτο τρόπο στο τέλος της θητείας του…;
Σιγουρα δεν είναι τυχαίο και είναι δείγμα γραφής για το μέλλον.

Ο Λύσανδρου, που το όνομα του είχε ακουστεί και για την προεδρεία της ΕΠΟ, μάλλον αποχωρεί ασθμαίνοντας από τον προεδρικό θώκο της Λιγκας και με τρόπο καθόλου κολακευτικό για το πως διοίκησε την Λίγκα, μάλιστα και μετά το σκάνδαλο της συμφωνίας περί δωρεάν παραχώρησης των play off και play out σε στοιχηματική εταιρεία!!!

Και επειδή κάποιοι έξυπνοι ξεκίνησαν με τα στοιχήματα και για τις εκλογές της Λιγκας… για να δούμε τι θα γίνει με τους 6 που πήγαν κόντρα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που είναι τσακωμένοι με το ποδόσφαιρο και την κοινή λογική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ