Κοιτάζει Πέτροβιτς ο Ολυμπιακός (vids)

Κοιτάζει Πέτροβιτς ο Ολυμπιακός (vids)

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ο Νιέγκος Πέτροβιτς που αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα.

O Ολυμπιακός σχεδιάζει τα πλάνα του ενόψει της νέας σεζόν παράλληλα με την αγωνιστική δράση και τη διαφαινόμενη κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Οι ερυθρόλευκοι κοιτάζουν την αγορά και ειδικότερα έχουν «ρίξει» δίχτυα στο σέρβικο πρωτάθλημα για περιπτώσεις αντίστοιχες του Ραντζέλοβιτς και του Τσούμιτς.

Όπως αναφέρει λοιπόν ο Κόκκινος Πρωταθλητής, ο Ολυμπιακός τσεκάρει την περίπτωση του Νιέγκος Πέτροβιτς, ο οποίος αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα και πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν.

Οι Πειραιώτες λοιπόν «βλέπουν» την περίπτωση του 21 ετών μέσου, ο οποίος φέτος έχει 27 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (τα 20 ως βασικός) με 1 γκολ και 1 ασίστ στο ενεργητικό του.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες στην ηλικία του στη Σερβία, ενώ την περίπτωση του κοιτάζουν κι άλλες ομάδες όπως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Όσον αφορά τα ματς του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό ο 21χρονος μέσος είχε μπει ως αλλαγή στο παιχνίδι στο Βελιγράδι βοηθώντας τα μέγιστα ώστε οι Σέρβοι να ανατρέψουν το σκορ και να επικρατήσουν με 3-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ