«Η Νις αφήνει τον Τσιμίκα και πάει για τον Καμαρά!»

«Η Νις αφήνει τον Τσιμίκα και πάει για τον Καμαρά!»

Οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού για τον Τσιμίκα κρίθηκαν ιδιαίτερα υψηλές από τη Νις και η γαλλική ομάδα στρέφει την προσοχή της στον Χασάν Καμαρά της Ρεμς.

Παιχνίδια τακτικής ή αλλαγή πλάνων από την Νις;

Το βράδυ της Τρίτης υπήρξαν δημοσιεύματα στο εξωτερικό, τα οποία ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός ζήτησε 20 εκατ. ευρώ από τη Νις για τον Κώστα Τσιμίκα, ένα ποσό που κρίνεται ιδιαίτερα υψηλό από τη γαλλική ομάδα.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, υπήρξαν νέα δημοσιεύματα στη Γαλλία, τα οποία ανέφεραν ότι η Νις αφήνει οριστικά στην άκρη την υπόθεση του Ελληνα μπακ και στρέφει το ενδιαφέρον της στην περίπτωση του Χασάν Καμαρά της Ρεμς.

Ο 26χρονος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ρεμς μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο, πολλές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του και δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας και τη νέα σεζόν.

«Υπάρχουν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Χασάν Καμαρά, ο οποίος ψάχνει για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Η Νις έχει πολύ ψηλά στη μεταγραφική της λίστα το όνομα του 26χρονου μπακ και είναι έτοιμη να επισπεύσει τις διαδικασίες για την απόκτησή του. Ο σύλλογος από τη γαλλική Ριβιέρα είναι το φαβορί για να αποκτήσει τον αμυντικό της Ρεμς», ανέφεραν μεταξύ άλλων οι Γάλλοι στα ρεπορτάζ τους.

Ο Καμαρά, ο οποίος έχει γεννηθεί στη Γαλλία αλλά έχει ρίζες από την Γκάμπια, αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό μπακ, αλλά μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις και ως αριστερό εξτρέμ. Είναι εξαιρετικός στο επιθετικό κομμάτι, αλλά στην άμυνα αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα.

Η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι στα 4.8 εκατ. ευρώ, ενώ αγωνίζεται στη Ρεμς από το 2015. Φέτος, πραγματοποίησε 28 συμμετοχές, έχοντας δύο γκολ σε 2.155 λεπτά συμμετοχής.

Απομένει να φανεί εάν τα ρεπορτάζ των Γάλλων έχουν βάση και η Νις όντως έχει αφήσει στην άκρη την υπόθεση του Κώστα Τσιμίκα ή αν πρόκειται για παιχνίδι τακτικής από την ομάδα που εδρεύει στη γαλλική Ριβιέρα.

Την ίδια ώρα στην Ιταλία απαράγουν την είδηση ότι η Νις αποσύρεται από τη διεκδίκηση του Κώστα Τσιμίκα και χαρακτηρίζουν θετική την εξέλιξη για την Νάπολι. «Η Νις δεν είναι διατεθειμένη να δώσει πάνω από 8 εκατ. ευρώ και μετά τα 20 εκατ. ευρώ που ζήτησε ο Ολυμπιακός αποφάσισε να κάνει πίσω και να αποσυρθεί από την διεκδίκηση του παίκτη. Η Νάπολι ακόμα ελπίζει για την απόκτηση του Ελληνα μπακ», αναφέρουν μεταξύ άλλων τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ