Ολυμπιακός και Γουέστ Χαμ στο «κυνήγι» του Πάντοβιτς (vid)

Ολυμπιακός και Γουέστ Χαμ στο «κυνήγι» του Πάντοβιτς (vid)

Ο Ολυμπιακός και η Γουέστ Χαμ ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Μίλος Πάντοβιτς που θεωρείται το «next big thing» του σέρβικου ποδοσφαίρου.

Ο Ολυμπιακός προχωράει παράλληλα με τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν, με τους ερυθρόλευκους να έχουν ως στόχο να διατηρήσουν τα κεκτημένα στην Ελλάδα, μετά τη διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε αναζήτηση ενός εξτρέμ που θα κάνει τη διαφορά, αλλά πέρα από αυτό ρίχνουν και «ματιές» στο σέρβικο ποδόσφαιρο προκειμένου να βρουν «λαβράκια» τύπου Ραντζέλοβιτς και Τσούμιτς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Ρωσία αλλά και από τη Σερβία λοιπόν, ο Ολυμπιακός έχει βρει ακόμα μια εξαιρετική περίπτωση νεαρού ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα και πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Ο λόγος για τον Μίλος Πάντοβιτς, που είναι μόλις 17 ετών και αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ανήκει στους ερυθρόλευκους του Βελιγραδίου και βγάζει μάτια με την K19, προσελκύοντας μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ.

Όπως αναφέρουν στη Σερβία, ο Ολυμπιακός τσεκάρει τον παίκτη και είναι πρόθυμος να προσφέρει ακόμα και 1,5 εκατ. ευρώ στον Ερυθρό Αστέρα για να τον αποκτήσει. Όμως δεν παίζει μόνος του, αφού στο «κόλπο» είναι και η Γουέστ Χαμ, η οποία επίσης είναι διατεθειμένη να δώσει τα ίδια χρήματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από τις δυο αυτές ομάδες, έχει κάνει προσφορά και η Μπενφίκα όμως «έφαγε» άκυρο, καθώς η πρόταση της δεν ξεπέρασε τις 800.000 ευρώ. Ο Πάντοβιτς είναι από τους κορυφάιους στην ομάδα Κ19 του Ερυθρού Αστέρα, ωστόσο δεν έχει ακόμα συμμετοχή με την πρώτη ομάδα, κάτι που δεν θα αργήσει να συμβεί. Είναι διεθνής με την Κ19 της Σερβίας και αποτελεί το next big thing του σέρβικου ποδοσφαίρου με τον Ολυμπιακό να θέλει να κινηθεί αστραπιαία για να τον κάνει δικό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ