CAS: Η δίκη της πολυϊδιοκτησίας και ο υποτακτικός ρόλος της ΕΠΟ

CAS: Η δίκη της πολυϊδιοκτησίας και ο υποτακτικός ρόλος της ΕΠΟ

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ αποδέχτηκαν την ημερομηνία που πρότεινε το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης, ενώ η Ομοσπονδία πιέζει για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα του... ολιγάρχη της «εξυγίανσης».

Έχουμε ημερομηνία! Το CAS πρότεινε σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ την 6η Ιουλίου για την εκδίκαση της πολυϊδιοκτησίας, οι δύο το αποδέχτηκαν και η υπόθεση μπήκε στο πινάκιο.

Όχι μόνο αυτό, όμως. Το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης θα εκδώσει απόφαση μέχρι τις 19 Ιουλίου, πριν από τη λήξη των Play Off. Ώστε να μην μείνει σε εκκρεμότητα η τελική βαθμολογία της Superleague και κυρίως η δεύτερη θέση και η συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League.

Γιατί τον τίτλο του πρωταθλητή ο Ολυμπιακός τον καθάρισε νωρίς, ώστε να μην… αφήσει σε αγώνα την Τούμπα.

Κάπου εδώ αρχίζουν τα περίεργα… Περίεργα για τους λίγους που ακόμα δεν έχουν αντιληφθεί το ρόλο της «εξυγίανσης», αλλά αναμενόμενα για τους υπόλοιπους.

Η ΕΠΟ ζήτησε από το CAS να ανακοινώσει την απόφαση του μέχρι τις 19 Ιουλίου. Ωστόσο, δεν αιτιολόγησε το γιατί…

Η ΕΠΟ του «δικού» τους  Γραμμένου εφαρμόζει πιστά το παιχνίδι που παίζει ο ΠΑΟΚ. Ακολουθεί τη γραμμή του, παρότι φανερά είναι αντίδικοι στην υπόθεση. Διότι στο δικαστικό σκέλος, ο ΠΑΟΚ έχει προσφύγει στο CAS κατά της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Όμως, αντί η ΕΠΟ να συνταχτεί με την Επιτροπή της, προασπίζει τα συμφέροντα του… ολιγάρχη της «εξυγίανσης» και ακολουθεί μία υποτακτική πολιτική.

Ο ΠΑΟΚ απαιτούσε απόφαση μέχρι τις 19/7 και η ΕΠΟ βιάστηκε να τον ικανοποιήσει. Να εκτελέσει τις εντολές κατά γράμμα…

Πιθανώς αυτό να δείχνει και τον τρόπο που θα κινηθεί η ΕΠΟ στην υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας…

Μέχρι και ο Γραμμένος μπορεί να εμφανιστεί στην Ελβετία και να… υποβαθμίσει την Επιτροπή της Ομοσπονδίας που (υποτίθεται ότι) διοικεί, προκειμένου να τη γλυτώσει ο Ιβάν…

Από αυτούς, όλα να τα περιμένουμε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ