ΟΦΗ: Μαρινάκης και Κουτρουμπής έμειναν στο Ηράκλειο

ΟΦΗ: Μαρινάκης και Κουτρουμπής έμειναν στο Ηράκλειο

Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονται από τον Γιώργο Σίμο για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Πέμπτης (18/6) στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης», ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ επί κρητικού εδάφους, για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (20/6) με τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Κουτρουμπής αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και τέθηκε εκτός αποστολής, όπως και ο Νίκος Μαρινάκης, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Στην 20μελή αποστολή που θα ταξιδέψει από το Ηράκλειο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη το πρωί της Παρασκευής (19/6), συμπεριλήφθηκαν οι: Σωτηρίου, Whalley, Sakor, Νάστος, Neira, Μάνος, Nabi, Semedo, Victor, Βαφέας, Γιαννούλης, Figueiredo, Vaz, Στάικος, Mellado, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Braun, Περδίκης, Νοικοκυράκης.

Ο Φελίπε Σόουζα ακολούθησε για μια ακόμη ημέρα ατομικό πρόγραμμα και οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Γιάννης Δερμιτζάκης έκαναν θεραπεία.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, παιχνίδι κατοχής, ασκήσεις με τελειώματα και στατικές φάσεις.

Η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή (19/6), στις 18:00 το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ