Διούδης: «Θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό» (vid)

Διούδης: «Θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό» (vid)

Ο Σωκράτης Διούδης μίλησε στον ΟΠΑΠ και εξέφρασε την επιθυμία να κατακτήσει τίτλους με τον Παναθηναϊκό.

Στο κανάλι του ΟΠΑΠ φιλοξενήθηκε ο Σωκράτης Διούδης, ο οποίος μίλησε για την παρουσία του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, για το παιχνίδι που έρχεται με τον Ολυμπιακό, τη συνέχεια των πλέι οφ αλλά και το όνειρο των τίτλων με την πράσινη φανέλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τερματοφύλακας:

Για την παρουσία του στο ματς με τον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα είμαι χαρούμενος όταν βοηθάω με την απόδοσή μου την ομάδα. Πήραμε έναν βαθμό σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ειδικά έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας διότι συνολικά δεν πιάσαμε καλή απόδοση ως ομάδα. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν και πλέον κοιτάμε αυτά».

Για το μυστικό της επιτυχίας του: «Μέσα από τη δουλειά έρχονται όλα. Σίγουρα τα παιχνίδια και οι συνθήκες αγώνα με βοηθούν και μένα να αποκτήσω εμπειρία».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και όλοι στην ομάδα το πιστεύουμε. Πάντα τα παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό είναι ιδιαίτερα. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στο πάθος και στο ποιος το θέλει περισσότερο».

Για το κίνητρο που έχει ο Παναθηναϊκός στα play off: «Δεν χρειάζεται να έχεις κάποιον ξεκάθαρο στόχο για να μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο και να διεκδικείς τη νίκη. Όταν φοράς τη φανέλα του Παναθηναϊκού στόχος είναι να κερδίζεις όλα τα παιχνίδια ανεξάρτητα ποιον έχεις απέναντί σου. Το κίνητρό μας είναι μεγάλο, να μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Επίσης όλα τα παιχνίδια είναι πολύ δυνατά απέναντι σε αξιόλογους αντιπάλους, θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί και σε καλό επίπεδο».

Για το διπλό όνειρό του με τον Παναθηναϊκό και την Εθνική Ομάδα: «Το όνειρό μου με τον Παναθηναϊκό είναι να αρχίσουμε να διεκδικούμε τίτλους. Είναι κάτι που λείπει τόσο από τον σύλλογο όσο και από εμένα. Γι’ αυτό υπέγραψα και την ανανέωσή του συμβολαίου μου. Όσον αφορά την Εθνική είναι ένα παιδικό μου όνειρο που πραγματικά θα κάνω τα πάντα για να το πραγματοποιήσω, πάντα μέσα από τη δουλειά και την απόδοσή μου στον αγωνιστικό χώρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ