«Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Κρίτσουκ» (vid)

«Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Κρίτσουκ» (vid)

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ρώσοι, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον 29χρονο πορτιέρο της Κράσνονταρ, που μένει ελεύθερος στα τέλη Ιουλίου.

Οσο περνάει ο καιρός ολοένα και πληθαίνουν τα μεταγραφικά σενάρια, με τους Ρώσους τις τελευταίες ώρες να μπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον τερματοφύλακα της Κράσνονταρ, Στάνισλαβ Κρίτσουκ.

Ο 29χρονος βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και στα τέλη του Ιουλίου αναμένεται να μείνει ελεύθερος. Τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε συνολικά 7 συμμετοχές και σε δύο παιχνίδια κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Στη Ρωσία αγωνίζεται από το 2016, έχοντας αγωνιστεί σε 72 παιχνίδια. Σε 33 από αυτά κράτησε το μηδέν. Ο Κρίτσουκ έχει γεννηθεί στην Κριμαία, αλλά ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς τον γνωρίζει πολύ καλά, αφού ο 29χρονος πορτιέρο στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στο πορτογαλικό πρωτάθλημα με τις Ρίο Αβε και Μπράγκα.

Με τη φανέλα της Μπράγκα έπαιξε για δύο χρόνια, έχοντας συμμετοχή σε 39 ματς. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ρώσοι, μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον γκολκίπερ της Κράσνονταρ είναι και ο Ολυμπιακός, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει πολύ καλή άποψη για τον 29χρονο πορτιέρο.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ