ΑΕΚ: Προπονήθηκε ο Χουλτ

ΑΕΚ: Προπονήθηκε ο Χουλτ

Ο Σουηδός μπακ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε στον τετρακέφαλο και προπονήθηκε κανονικά, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του Καρέρα.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της ΑΕΚ, ενόψει της αναμέτρησης με τον Αρη στο ΟΑΚΑ, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Η προπόνηση της Πέμπτης μάλιστα επεφύλασσε ευχάριστα νέα για τον Μάσιμο Καρέρα, καθώς ο Νίκλας Χουλτ έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού. Ο Χουλτ ξεπέρασε απόλυτα τις ενοχλήσεις που ένιωθε τις τελευταίες μέρες στον τετρακέφαλο και είναι έτοιμος για το ματς του Σαββάτου με τους Θεσσαλονικείς.

Ο Σουηδός μπακ αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα με τον Αρη και ο τεχνικός της Ενωσης, Μάσιμο Καρέρα, θα αποφασίσει μετά από εκεί και πέρα εάν θα τον χρησιμοποιήσει στη βασική 11άδα.

Τα μοναδικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Μάσιμο Καρέρα είναι αυτά των Γαλανόπουλου και Μπότου, οι οποίοι συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν από την έναρξη της προπόνησης όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβλήθηκαν για ακόμη μια φορά σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού.

Η αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 και έπειτα θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον εντός έδρας αγώνα με τον Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ