Καρέρα: «Δεν ξέρω τα προβλήματα του Βράνιες, έχω τα δικά μου»

Καρέρα: «Δεν ξέρω τα προβλήματα του Βράνιες, έχω τα δικά μου»

Ο Μάσιμο Καρέρα δε θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα του Βράνιες.

Μιλώντας στη NOVA ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, αναφέρθηκε στο θέμα του Όγκνιεν Βράνιες, ενώ μίλησε για το ματς με τον ΟΦΗ, γι’ αυτό που έρχεται με αντίπαλο τον Άρη αλλά και για τη φιλοσοφία που θέλει να περάσει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καρέρα στη NOVA:

Για το τι πρέπει να αλλάξει στην εικόνα της ΑΕΚ: «Δουλεύουμε για να διορθώσουμε τα λάθη μας, τα οποία έχουν να κάνουν με τις αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές. Δεν υπάρχει η τέλεια ομάδα, πάντα θα πρέπει να διορθώσουμε πράγματα και αυτό προσπαθούμε».

Για το ποια στοιχεία της φιλοσοφίας του έχει προσδώσει στην ΑΕΚ: «Βλέπω ότι οι παίκτες καταλαβαίνουν αυτό που τους ζητάω, να έχουν πάθος και να δουλεύουμε σαν ομάδα και όχι ο καθένας μόνος του».

Για το ότι η ομάδα αναπτύσσεται κατά βάση από τα αριστερά: «Αυτό έγινε στον αγώνα με τον ΟΦΗ, σε άλλα ματς μπορεί να παίζουμε από την δεξιά μεριά, μπορεί και από τις δυο σε ένα άλλο παιχνίδι».

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Άρη: «Είναι μια δυνατή ομάδα με δύναμη στις αντεπιθέσεις και πολύ ποιοτικούς παίκτες. Πρέπει να το προσέξουμε πολύ το παιχνίδι».

Για το ότι ο Μάρκο Λιβάγια αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης της κανονικής περιόδου: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, ανεβάζει την ομάδα και έχει την ικανότητα να αποφασίζει σε κρίσιμες στιγμές από μόνος του και βοηθάει πολύ την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ