Χωρίς δεξί μπακ στο Φάληρο ο Παναθηναϊκός!

Χωρίς δεξί μπακ στο Φάληρο ο Παναθηναϊκός!

Ο τραυματισμός του Ματίας Γιόχανσον αφήνει... γυμνό τον Παναθηναϊκό στο δεξί άκρο και πιθανότατα θα επιστρατευτεί για εκεί ο στόπερ Κολοβέτσιος.

Ο Ματίας Γιόχανσον όχι μόνο δεν ξεπέρασε το πρόβλημά του, αλλά ο υπέρηχος στον οποίο υποβλήθηκε τον αφήνει εκτός για τις δύο επόμενες εβδομάδες τουλάχιστον. Κάτι που σημαίνει πως σίγουρα χάνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή στο Φάληρο για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ, αλλά πιθανότατα και τα δύο επόμενα παιχνίδια.

Η απουσία του Γιόχανσον αφήνει… γυμνό τον Παναθηναϊκό στο δεξί άκρο της άμυνας. Και ο Γιώργος Δώνης καλείται εν όψει Φαλήρου να προχωρήσει σε… αλχημείες στη συγκεκριμένη θέση.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν ο Σουηδός ήταν ο βασικός μπακ, ο Αποστολάκης πίσω απ’ αυτόν και ως τρίτος υπολογιζόταν ο Βαγιαννίδης. Ο Αποστολάκης αποχαιρέτησε ήδη τον σύλλογο, ο Βαγιαννίδης δεν υπολογίζεται λόγω της συμφωνίας του με την Ίντερ, κάτι που σημαίνει πως δε θα υπάρχει κανένας δεξιός μπακ στην αποστολή.

Ποιος θα… επιστρατευτεί; Πιθανότατα ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε λίγα ματς ως δεξιός μπακ, αφού ούτε ο Νούνες είναι διαθέσιμος.

Ο Κολοβέτσιος υπολογιζόταν να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Σένκεφελντ, ωστόσο φαίνεται πως εκεί θα οπισθοχωρήσει ο Κουρμπέλης και θα μπει ο Ανουάρ στα χαφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ