Συνεχίζεται το… θρίλερ με Βιγιαφάνιες, στην αναμονή ο Παναθηναϊκός

Συνεχίζεται το… θρίλερ με Βιγιαφάνιες, στην αναμονή ο Παναθηναϊκός

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες δεν έχει καταφέρει ακόμα να έρθει σε συμφωνία με τη Μονάρκας για την αποζημίωση, με τον Παναθηναϊκό να παρακολουθεί τις εξελίξεις και να περιμένει.

Το σήριαλ Λούκας Βιγιαφάνιες – Μονάρκας, με τον Παναθηναϊκό σε ρόλο παρατηρητή συνεχίζεται. Ο Αργεντινός είχε νέες επαφές με τον σύλλογο στον οποίο ανήκει προκειμένου να βρεθεί λύση στο θέμα της αποζημίωσης, δίχως να βγει… λευκός καπνός.

Ο Βιγιαφάνιες έχει δύο χρόνια ακόμα συμβόλαιο, ένα συμβόλαιο που έχει υπογράψει έναντι 800.000 ευρώ ετησίως και όπως γίνεται αντιληπτό τα χρήματα είναι πολλά.

Η πλευρά του παίκτη ζητάει ένα ποσοστό επί των χρημάτων για την επόμενη σεζόν, με τη Μονάρκας προς το παρόν να έχει υψώσει ανάστημα και να μοιάζει με ανυπέρβλητο εμπόδιο. Όχι μόνο γιατί δεν τον αποζημιώνει, αλλά γιατί οι πληροφορίες των τελευταίων ετών κάνουν λόγο ακόμα και για χρήματα που ζητάει για να τον αφήσει ελεύθερο.

Οι Μεξικανοί ίσως να κάνουν το δικό τους παιχνίδι γνωρίζοντας τη σφοδρή επιθυμία του Βίγια να παίξει στον Παναθηναϊκό και το έντονο ενδιαφέρον των πράσινων. Επί της ουσίας, μιλάμε για καταρχήν συμφωνία Βιγιαφάνιες – Παναθηναϊκού, κάτι που εκμεταλλεύεται η Μονάρκας, η οποία αρνείται και να πληρώσει και να τον αφήσει ελεύθερο.

Στον Παναθηναϊκό δεν είναι διατεθειμένοι να αποζημιώσουν την ομάδα, αλλά θα περιμένουν τις εξελίξεις. Αφήνοντας στον Βιγιαφάνιες να πιέσει και να κάνει εκείνος… παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ