Λυσάνδρου: «Καλή τύχη και καλή δύναμη στον νέο πρόεδρο»

Λυσάνδρου: «Καλή τύχη και καλή δύναμη στον νέο πρόεδρο»

Ο απερχόμενος πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσάνδρου ευχήθηκε τα καλύτερα στον Λεωνίδα Μπουτσικάρη.

Στις παράνομες εκλογές της Super League, ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης με ψήφους 8-5  εκλέχτηκε πρόεδρος της Λίγκας, διαδεχόμενος τον Μηνά Λυσάνδρου. Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ μίλησε για την εκλογή του «πράσινου» παράγοντα και του ευχήθηκε καλή τύχη και καλή δύναμη.

Παράλληλα, το στέλεχος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τα όσα έκανε κατά την θητεία του στον προεδρικό θώκο της Λίγκας.

«Θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη και καλή τύχη στον νέο πρόεδρο. Είναι άξιος και είμαι βέβαιος ότι θα πετύχει πάρα πολλά. Όταν είχα εκλεγεί είχα πει ότι στόχος ήταν να τελειώσει ομαλά το πρωτάθλημα και μετά να γίνει ένα ακόμα καλύτερο, ώστε αυτό που θα παρέδιδα μαζί με τους συνεργάτες μου να είναι καλύτερο από αυτό που παραλάβαμε.

Θέλω να πιστεύω ότι το καταφέραμε και η επόμενη μέρα θα είναι εξίσου καλή. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη, όλες τις ΠΑΕ που με στήριξαν, άλλες λιγότερο, άλλες περισσότερο, τους δημοσιογράφους, τους φιλάθλους και τις ομάδες. Εύχομαι ξανά καλή τύχη και καλή δύναμη στο νέο πρόεδρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ