ΑΕΚ: Ερχονται Άραβες για τον Βέρντε

ΑΕΚ: Ερχονται Άραβες για τον Βέρντε

Ο Λουίτζι Λάουρο συναντήθηκε με τον Ίλια Ίβιτς, με τον μάνατζερ του Ντανιέλε Βέρντε να περιμένει από μέρα σε μέρα πρόταση της Αλ Αϊν για τον Ιταλό εξτρέμ.

Στην Αθήνα βρίσκεται ο μάνατζερ του Ντανιέλε Βέρντε, Λουίτζι Λάουρο ο οποίος και είχε συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς.

Στο… ραντεβού με τον «κιτρινόμαυρο» τεχνικό διευθυντή, υπήρξαν… αποκαλύψεις, με τον ατζέντη του Ιταλού εξτρέμ να ενημερώνει τον Ίβιτς για ενδιαφέρον της Αλ Αϊν για τον παίκτη της ΑΕΚ. Μάλιστα, ο Λουίτζι Λάουρο τόνισε πως περιμένει από μέρα σε μέρα την κρούση από την ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Οι Άραβες έχουν στο στόχαστρό τους τον 23χρονο εξτρέμ και δεν αποκλείεται, σύντομα να χτυπήσουν την… πόρτα του Δικεφάλου.

Ο Λάουρο ξεκαθάρισε πως ο Βέρντε είναι απόλυτα προσηλωμένος στην Ένωση, δεν θέλει να αποχωρήσει και δεν συγκινείται από την προοπτική της Αλ Αϊν. Βεβαίως, τα πάντα μπορούν να έχουν άλλη τροπή, αν τα οικονομικά δεδομένα είναι τέτοια που ικανοποιούν και τις δυο πλευρές.

Ο 23χρονος ήρθε το καλοκαίρι του 2019 στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ, έχοντας μέχρι στιγμής 28 συμμετοχές με 5 γκολ και 4 ασίστ. Μάλιστα, το 5ο του τέρμα το σημείωσε την Κυριακή (14/6) στο Γεντί Κουλέ κόντρα στον ΟΦΗ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ