Η αποστολή της ΑΕΚ για τον Άρη (pic)

Η αποστολή της ΑΕΚ για τον Άρη (pic)

Ο Νίκλας Χουλτ επιστρέφει στην αποστολή για την ΑΕΚ που δεν αντιμετωπίζει προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε το απόγευμα της Παρασκευής την προετοιμασία της για το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής των πλέι οφ κόντρα στον Άρη (20/6 21:30) με τον Μάσιμο Καρέρα να ανακοινώνει την αποστολή η οποία αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές.

Σε αυτήν επιστρέφει ο Νίκλας Χουλτ που ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα ενώ τα ατομικά τους προγράμματα συνέχισαν για ακόμη μία μέρα οι Γαλανόπουλος και Μπότος.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

O Κώστας Γαλανόπουλος και ο Γιάννης – Φοίβος Μπότος ακολούθησαν τα ατομικά τους προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος, ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (21.30 – ΟΑΚΑ) αγώνα με τον Άρη για την 3η αγωνιστική των Play Off.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Λιβάια, Αραούχο, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας».

Η αποστολή της ΑΕΚ για τον αυριανό αγώνα με τον Άρη στο ΟΑΚΑ #aekaris #aekfc #aekfcseason2019_20 #aekfamily #slgr #playoff #staysafe #μένουμε_ασφαλείς

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ