Πάει για βασικός ο Αραούχο κόντρα στον Άρη

Πάει για βασικός ο Αραούχο κόντρα στον Άρη

Ο Μάσιμο Καρέρα σκέφτεται να ξεκουράσει τον Νέλσον Ολιβέιρα και να δώσει φανέλα βασικού στον Αργεντινό, για πρώτη φορά στα πλέι οφ.

Δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια κόντρα στον ίδιο αντίπαλο έχει η ΑΕΚ μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών και σίγουρα θα χρειαστεί ειδική διαχείριση από τον Μάσιμο Καρέρα ώστε να καταφέρει η Ένωση να πετύχει τον στόχο της. Αρχικά για τα πλέι οφ όπου υποδέχεται τον Άρη στο ΟΑΚΑ (21:30) και στη συνέχεια, την Τετάρτη, πάλι με τους «κίτρινους» για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου στη Θεσσαλονίκη.

Έτσι, ο Ιταλός σκέφτεται να ξεκινήσει βασικό τον Σέρχιο Αραούχο αντί του Νέλσον Ολιβέιρα στο ματς του πρωταθλήματος ώστε να δώσει κάποιες ανάσες στον Πορτογάλο και να μην διακινδυνεύσει να τον πιέσει έχοντας πάντα στο μυαλό του το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στους κοιλιακούς-προσαγωγούς. Αν συμβεί λοιπόν αυτό, θα είναι η πρώτη φορά στα πλέι οφ που θα πάρει φανέλα βασικού ο Αργεντινός καθώς κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΟΦΗ, ήρθε από τον πάγκο.

Από κει και πέρα, θα υπάρξουν κι άλλες αλλαγές στην ενδεκάδα, με τον Βέρντε να επιστρέφει αντί του Αλμπάνη αλλά και τους Σβάρνα, Οικονόμου να διεκδικούν θέση δίπλα από τον Τσιγκρίνσκι, μετά το κενό που άφησε το πρόωρο διαζύγιο με τον Όγκνιεν Βράνιες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ