Τσιλιγγίρης: «Έτοιμοι και για τα δύο παιχνίδια με την ΑΕΚ»

Τσιλιγγίρης: «Έτοιμοι και για τα δύο παιχνίδια με την ΑΕΚ»

Ο νεαρός τερματοφύλακας του Άρη μίλησε για το σημερινό (9.30 μ.μ.) ματς πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ, αλλά και το παιχνίδι που ακολουθεί για το Κύπελλο (24/06, 7 μ.μ.) με αντίπαλο και πάλι την Ένωση.

Ο Απόστολος Τσιλιγγίρης με δηλώσεις του στον φακό των καναλιών Novasports αναφέρθηκε στην αποψινή (9.30 μ.μ.) αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ για τη Super League, σχολιάζοντας πως οι Θεσσαλονικείς θα παίξουν στο ΟΑΚΑ για τη νίκη.

Επιπλέον, ο 19χρονος τερματοφύλακας τόνισε τη σημασία του παιχνιδιού που ακολουθεί για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου (24/06, 7 μ.μ.) και πάλι κόντρα στην Ένωση, καθώς ο Άρης έχει ως μεγάλο φετινό του στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Για το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με δεδομένο ότι ακολουθεί η εντός έδρας ρεβάνς Κυπέλλου: «Μέσα σε πέντε μέρες έχουμε δύο παιχνίδια με την ΑΕΚ. Ήδη έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια αντίπαλοι. Στο πίσω μέρος του μυαλού μας έχουμε το παιχνίδι του Κυπέλλου, που είναι πολύ σημαντικό για εμάς, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι αφήνουμε το παιχνίδι των πλέι οφ. Πάμε για τη νίκη».

Για το αν η νίκη χρειάζεται για ψυχολογικούς λόγους: «Εννοείται, όταν παίρνεις μια νίκη αυτομάτως παίρνεις ψυχολογική διάθεση. Πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες θα κάνουν αλλαγές, γιατί το παιχνίδι του Κυπέλλου είναι πολύ σημαντικό. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να νικήσουμε».

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό: «Η ήττα δεν μας επηρέασε καθόλου. Φάνηκε αυτό και στις προπονήσεις που κάναμε όλη την εβδομάδα. Δείχνουμε έτοιμοι και για τα δύο παιχνίδια που έχουμε με την ΑΕΚ. Σκεφτόμαστε τη ρεβάνς, γιατί θέλουμε να πάμε στον τελικό και να πάρουμε το Κύπελλο».

Για το αν η ομάδα πρόλαβε να πιάσει ρυθμό: «Η ζέστη παίζει μεγάλο ρόλο, αυτό είναι αλήθεια. Είναι σημαντικό ότι τα περισσότερα παιχνίδια είναι αργά. Στη ρεβάνς, πάντως, πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι. Θα προλάβουμε να πιάσουμε ρυθμό μέχρι τότε. Προηγήθηκαν δύο παιχνίδια, ακολουθεί κι αυτό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όλα αυτά βοηθούν να βρούμε το ρυθμό μας».

Για το αν όποιος καταφέρει να επικρατήσει στο ΟΑΚΑ θα πάρει πλεονέκτημα για τη ρεβάνς: «Ναι, θα πάρει πλεονέκτημα. Και να μην πάρουμε θετικό αποτέλεσμα, όμως, έχουμε στη συνέχεια τρεις ημέρες να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τη ρεβάνς. Πιστεύω, όμως, ότι θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Ό,τι και να γίνει στο ΟΑΚΑ, πάντως, το παιχνίδι της Τετάρτης είναι ένα άλλο παιχνίδι».

Για το αν είναι συγκεντρωμένοι ενόψει του παιχνιδιού Κυπέλλου με την ΑΕΚ που ακολουθεί: «Είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ αυτή τη στιγμή. Μετά θα δούμε αυτό του Κυπέλλου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ