Στην Τουρκία γράφουν για Ολυμπιακό και Λαρίν (vids)

Στην Τουρκία γράφουν για Ολυμπιακό και Λαρίν (vids)

Ο Ολυμπιακός φέρεται να είναι μια από τις ομάδες που κοιτάζει την περίπτωση του Κάιλ Λαρίν που αγωνίζεται στην Μπεσίκτας.

Ο Ολυμπιακός έχει το μυαλό του αποκλειστικά στα play off και εν προκειμένω στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την τρίτη αγωνιστική, όμως τα μεταγραφικά σενάρια δίνουν και παίρνουν.

Οι ερυθρόλευκοι δεν ασχολούνται τη δεδομένη χρονική στιγμή με τίποτα άλλο πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Τουρκία εμπλέκονται με την περίπτωση του Κάιλ Λαρίν.

Συγκεκριμένα, στη γειτονική χώρα μιλάνε για ενδιαφέρον και μάλιστα έντονο του Ολυμπιακού για τον Καναδό στράικερ, ο οποίος έπαιξε ως δανεικός από την Μπεσίκτας τη φετινή σεζόν στη Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Στην Τουρκία κάνουν λόγο για «μάχη» ανάμεσα στους Πειραιώτες και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον παίκτη, με την Μπεσίκτας από την πλευρά της να ψάχνει ομάδα να τον πουλήσει και όχι να τον παραχωρήσει και πάλι με τη μορφή δανεισμού.

Η τούρκικη ομάδα αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ, όμως ο Ολυμπιακός από την πλευρά του δεν πρόκειται να κινηθεί για την απόκτηση κι άλλου επιθετικού αν δεν υπάρξει «κόλλημα» στην περίπτωση του Χασάν ή αν πουληθεί ο Ελ Αραμπί, ο οποίος πραγματοποιεί ονειρική σεζόν με την ερυθρόλευκη φανέλα. Κάτι που ωστόσο φαντάζει πολύ δύσκολο.

Ο 25χρονος επιθετικός είχε 9 γκολ και 11 ασίστ σε 11 συμμετοχές με τη βελγική ομάδα και η περίπτωσή του είχε ακουστεί και για τον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ