Επιστροφή Γ.Χ. Γεωργιάδη στον ΠΑΟΚ

Επιστροφή Γ.Χ. Γεωργιάδη στον ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Γεωργιάδης επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και αναλαμβάνει θέση συνεργάτη του Λούμπος Μίχελ στην αθλητική διεύθυνση του συλλόγου.

Σχεδόν δυόμισι χρόνια μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Γεωργιάδης είναι και πάλι μέλος της ασπρόμαυρης οικογένειας. Ο πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής του Δικεφάλου, μετά από απόφαση του Ιβάν Σαββίδη παίρνει και πάλι πόστο στην ΠΑΕ, με σκοπό να βοηθήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από τη διοίκηση του Δικεφάλου, ο Γεωργιάδης αναλαμβάνει θέση συνεργάτη του Λούμπος Μίχελ στην αθλητική διεύθυνση του συλλόγου. Πόστο το οποίο του ανατέθηκε ύστερα από συνάντηση και συζήτηση που είδα με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κατά την τελευταία του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γεωργιάδης έχει ήδη αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στον ΠΑΟΚ και όπως έγινε γνωστό, οι αρμοδιότητές του θα είναι η ελληνική αγορά, η διαχείριση και παρακολούθηση της εξέλιξης των δανεικών ποδοσφαιριστών, αλλά και και η καλύτερη μετάβαση των παικτών της Ακαδημίας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ο Γεωργιάδης είχε συνολικά 161 συμμετοχές και 49 γκολ, έχει μετά το τέλος της καριέρας του πέρασε από πολλά πόστα στον Δικέφαλο. Την περίοδο 2008-09 εκτέλεσε χρέη σκάουτερ του ΠΑΟΚ και παράλληλα ανέλαβε προπονητής της ομάδας Νέων του συλλόγου. Τον Ιούλιο του 2009 υπήρξε μαζί με τον Κώστα Τσάνα τεχνικό δίδυμο της εθνικής Νέων, για να συνεχίσει την επόμενη χρονιά στην εθνική Ελπίδων.

Το 2012 επέστρεψε στον ΠΑΟΚ εκτελώντας χρέη τεχνικού διευθυντή, ενώ το 2013 βρέθηκε προσωρινά στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου αντικαθιστώντας τον Γιώργο Δώνη, με την έναρξη όμως της περιόδου 2013-14 ανέλαβε και πάλι καθήκοντα τεχνικού διευθυντή. Τον Μάρτιο του 2014 επανήλθε στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ αντί του Χουμπ Στέφενς, κάτι που επαναλήφθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά ακριβώς έναν χρόνο αργότερα (Μάρτιος 2015) όταν αντικατέστησε τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Το καλοκαίρι του 2015 αποχώρησε από τους Θεσσαλονικείς και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Βέροιας, θέση από την οποία αποχώρησε τον Ιανουάριο του 2016. Την επόμενη περίοδο (2016-17) ανέλαβε τα Τρίκαλα, αποχωρώντας μερικούς μήνες αργότερα, τον Ιανουάριο του 2017.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ