Χωρίς Αριγίμπι στην Ξάνθη ο Παναιτωλικός

Χωρίς Αριγίμπι στην Ξάνθη ο Παναιτωλικός

Οι Αγρινιώτες, που αναχώρησαν για την Καβάλα, δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τον Γκρέγκορι Αριγίμπι ενόψει του εκτός έδρας αγώνα τους με την Ξάνθη.

Άλλο ένα πρόβλημα προστίθεται στον Παναιτωλικό, την παραμονή του αγώνα του στην Ξάνθη, κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.

Η αποστολή της ομάδας αναχώρησε για την Καβάλα, όπου και θα διαμείνει, για λόγους προστασίας, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται, όμως, ο Γκρέγκορι Αριγίμπι, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τένοντα. Εκτός αυτού, δεν υπολογίζεται ο Κνετ, αλλά και ο Σιένστεντ, ο οποίος τραυματίστηκε στην έναρξη των πλέι-άουτ.

Όλοι οι παίκτες του Παναιτωλικού, προκειμένου να υπάρξει σιγουριά για ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κορωνοϊό και ήταν άπαντες αρνητικοί.

Σε ό, τι αφορά, τώρα, την υπόθεση της προσφυγής του Δημήτρη Κυριακίδη, η πλευρά του Παναιτωλικού ανέφερε ότι δεν θα ασχοληθεί, ευχόμενη, παράλληλα, στον Έλληνα τερματοφύλακα καλή τύχη στην επόμενη ομάδα του.

Η αποστολή της ομάδας του Αγρινίου για το παιχνίδι στην Ξάνθη είναι η εξής: Άλβαρες, Γιαννακόπουλος, Γιαννιώτης, Καββαδίας, Κέβιν, Κωνσταντόπουλος, Λιάβας, Λουσέρο, Μαλής, Μιμίτο, Μουνιέ, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντάουντα, Ντίας, Ντουάρτε, Παρράς, Ρόσα, Τσιγγάρας, Φερνάντεθ, Φυτόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ