«Έμπλεξε σε καυγά και συνελήφθη ο Βράνιες»

«Έμπλεξε σε καυγά και συνελήφθη ο Βράνιες»

Μπλεξίματα και πάλι για τον Όγκνιεν Βράνιες, καθώς όπως αναφέρουν ΜΜΕ στη Βοσνία συνελήφθη μετά από καυγά που ξέσπασε σε εστιατόριο της Μπάνια Λούκα.

Νέα μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη και με τις αρχές στη Βοσνία φαίνεται πως έχει ο Ογκνιεν Βράνιες, αφού σύμφωνα με τα Μέσα στη Βοσνία έμπλεξε σε καυγά τα ξημερώματα του Σαββάτου με αποτέλεσμα να επέμβει η αστυνομία και να τον συλλάβει!

Όπως γράφει το Mojabanjaluka.info, ο Βρανιες συνελήφθη χθες το βράδυ μετά από καβγά του με τον Ντούσαν Κομλιένοβιτς, τον γιο του πρώην τεχνικού διευθυντή της Rugip! Ο καβγάς ξέσπασε σε ένα εστιατόριο επειδή ο Βράνιες πετούσε διάφορα πράγματα στην κοπέλα που ήταν μαζί με τον Κομλιένοβιτς.

Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει, με τον σύντροφο της κοπέλας να του ζητάει τον λόγο και γρήγορα να έρχονται στα χέρια. Οι αυτόπτες μάρτυρες, όπως καταγράφονται στο ίδιο δημοσίευμα, έκαναν λόγο για ένα σπασμένο δόντι του Ντούσαν Κομλιένοβιτς.

Η Αστυνομία έφτασε γρήγορα στον χώρο και συνέλαβε τον Βράνιες για διατάραξη της κοινής ησυχίας. Για την ώρα το συμβάν δεν επιβεβαιώνεται και η μοναδική επίσημη θέση που υπάρχει είναι από την τοπική αστυνομία, η οποία ανέφερε ότι «δυο άνδρες συνελήφθησαν στις 03:40 γιατί ενοχλούσαν την δημόσια τάξη και ειρήνη», χωρίς αναφέρει τα ονόματά τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ