Τοροσίδης: «Με τον Μαρινάκη γίναμε ομάδα ευρωπαϊκού επιπέδου, σοβαροί κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Τοροσίδης: «Με τον Μαρινάκη γίναμε ομάδα ευρωπαϊκού επιπέδου, σοβαροί κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Ο Βασίλης Τοροσίδης μίλησε για τα 10 χρόνια προεδρίας του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί αύριο (20/6) τον Παναθηναϊκό για την 3η αγωνιστική των playoffs, με τον Βασίλη Τοροσίδη να μιλάει στην κάμερα της NOVA για το ντέρμπι αιωνίων.

Ο Έλληνας αμυντικός δήλωσε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να είναι σοβαροί κόντρα στην ομάδα του Γιώργου Δώνη, αν θέλουν το τρίποντο. Παράλληλα, μίλησε και για τα 10 χρόνια του Βαγγέλη Μαρινάκη στον προεδρικό θώκο του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως ο σύλλογος του Πειραιά έχει γίνει πλέον ένα ευρωπαϊκό κλαμπ.

Για τα 10 χρόνια προεδρίας του Βαγγέλη Μαρινάκη: «Αυτά τα 10 χρόνια, ο Ολυμπιακός έχει κάνει πάρα πολλά σημαντικά βήματα, έχει γίνει μια ομάδα ευρωπαϊκού επιπέδου με πολλές συμμετοχές στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Εκτός από τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα που έχουμε κατακτήσει, αυτό που έχει αλλάξει πάρα πολύ στην ομάδα είναι οι πωλήσεις, εχουν ξεπεράσει κάθε λογική για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχει γίνει ένα ευρωπαϊκό κλαμπ και κάθε χρόνο πιστεύω ότι ανεβαίνει και επίπεδο, όχι μόνο παιχτικά, αλλά και στις εγκαταστάσεις. Ελπίζω να συνεχιστεί για πολλά χρόνια. Nα είναι υγιής, γερός, γιατί όλοι ξέρουμε την… τρέλα που έχει για τον Ολυμπιακό, γιατί πάνω από όλα είναι φίλαθλος. Αμα είναι υγιής, δε φοβάμαι τίποτα».

Για το ντέρμπι και το ποιο θυμάται πιο έντονα: «Είναι πάρα πολλά τα ντέρμπι. Είναι το 4-0 στο Κύπελλο, γιατί είχαμε παίξει τρεις μέρες πριν στο Καραϊσκάκη ξανά με τον Παναθηναϊκό. Αυτό μετατράπηκε σε έναν περίπατο που λέμε ποδοσφαιρικά, κερδίσαμε 4-0, είχα σκοράρει κιόλας και μου έχει μείνει στο μυαλό».

Για τη φρεσκάδα που δείχνει η ομάδα: «Όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι επαγγελματίες. Τα παιδιά δουλέψανε στην καραντίνα και φαίνεται. Φαίνεται από τα τρεξίματα, τα αποτελέσματα και από την θέληση που έχουμε να κερδίζουμε τα ματς. Η ομάδα είχε κάποια ξεσπάσματα κόντρα στον Άρη, που ήταν αρκετά για να κερδίσουμε».

Για το πως περιμένει το ντέρμπι: «Σε συζητήσεις με συμπαίκτες μου, αυτό που έχω πει είναι ότι τα 2 ματς που φοβάμαι πιο πολύ είναι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ξέρουν οι παίκτες, ότι δε θα είναι στην Ευρώπη και παίζουν πιο ελεύθερα. Και ειδικά στα ντέρμπι, πάντα δίνουν τον καλύτερο εαυτό. Θα έρθουν χωρίς άγχος, όπως κάνανε στο πρωτάθλημα. Και στα 2 ματς ο Παναθηναϊκός ήταν καλός. Εμείς αυτό, που πρέπει να σκεφτούμε είναι ότι στα 2 ματς δεν ήμασταν καλοί, να το έχουμε ως μάθημα και να είμαστε σοβαροί για τη νίκη».

Για την επόμενη σεζόν: «Αυτή τη στιγμή, θέλω το πρωτάθλημα, την επόμενη σεζόν δεν σκέφτομαι το τι μέλλει γενέσθαι. Αυτό που θέλω, είναι να τελειώσουμε γρήγορα με την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος. Να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου, γιατί έχουμε και ένα δύσκολο ματς με ΠΑΟΚ. Να κατακτήσουμε και το Κύπελλο και μετά, όλα τα άλλα να τα σκεφτούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ