Παναθηναϊκός : Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις Εστουντιάντες-Τσάβες

Παναθηναϊκός : Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις Εστουντιάντες-Τσάβες

Ο Αντρέ Τσάβες συνεχίζει τις συζητήσεις του με την Εστουντιάντες, σύμφωνα με τα αργεντίνικα Μέσα, σε μια εξέλιξη ιδιαίτερα θετική για τον Παναθηναϊκό.

Η Εστουντιάντες είναι εδώ και μερικές ημέρες το φαβορί για την απόκτηση του Αντρές Τσάβες και σύμφωνα με τα Αργεντίνικα Μέσα, συνεχίζει τις συζητήσεις της με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα El Dia, ο «Κομαντάντε» βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της Εστουντιάντες, με το δημοσίευμα να κάνει λόγο για οικονομικές διαφορές μεταξύ του παίκτη και του Παναθηναϊκού.

Σαφέστατα πάντως, η συνέχεια των συζητήσεων είναι θετική για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη και θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά για να συναινέσει στην παραχώρηση του. Αν τελικά ολοκληρωθεί το deal, οι Πράσινοι θα μπορέσουν να εξοφλήσουν την Μπόκα Τζούνιορς και την Μπάνφιλντ, στις οποίες ανήκε ο Τσάβες με συνιδιοκτησία.

Θυμίζουμε πως ο Αργεντινός επιθετικός βρίσκεται εκτός ομάδας από τις 26/11, όταν και αναχώρησε χωρίς άδεια για την χώρα του, με το Τριφύλλι να ζητάει την τιμωρία του από την ΕΠΟ πριν από μερικές ημέρες, κίνηση που είχε ως στόχο την επίσπευση των διαδικασιών εύρεσης ομάδας για να πωληθεί ο 26χρονος φορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ