Αραούχο: Έχει σκοράρει κόντρα σε όλο το… Big 5

Αραούχο: Έχει σκοράρει κόντρα σε όλο το… Big 5

Με το γκολ κόντρα στον Άρη ο Σέρχιο Αραούχο πρόσθεσε στα «θύματά» του και τη μοναδική ομάδα από το Big 5 κόντρα στην οποία δεν είχε βρει δίχτυα το διάστημα που αγωνίζεται στην ΑΕΚ.

Πιθανότατα είναι ο μοιραίος της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη αφού με τις μεγάλες ευκαιρίες που έχασε στο πρώτο ημίχρονο, στέρησε από την Ένωση σημαντικές πιθανότητες για να φτάσει στη νίκη που τόσο χρειαζόταν. Ο Σέρχιο Αραούχο όμως κατάφερε τελικά να σκοράρει στο δεύτερο μέρος εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Πέτρου Μάνταλου και να ισοφαρίσει σε 1-1 κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Έτσι, πρόσθεσε στη λίστα των «θυμάτων» του και τον Άρη που ήταν η μόνη ομάδα από τις θεωρητικά μεγάλες του ελληνικού πρωταθλήματος, κόντρα στην οποία δεν είχε καταφέρει να σκοράρει μέχρι κι εχθές. Πλέον το έκανε κι αυτό, έστω κι αν πρώτα έχασε τα… άχαστα.

Από τον Ιανουάριο του 2017 όταν και ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας και την ΑΕΚ, ο Αργεντινός επιθετικός έχει βάλει δύο γκολ στον Ολυμπιακό (και τα δύο στο Κύπελλο), τρία στον Παναθηναϊκό (και τα τρία για το πρωτάθλημα), δύο στον ΠΑΟΚ (και τα δύο στο πρωτάθλημα) και πλέον έχει κι ένα απέναντι στον Άρη τον οποίο έχει αντιμετωπίσει βέβαια και λιγότερες φορές από τους άλλους τρεις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ