ΑΕΚ : Μέσα ο Μπακασέτας

ΑΕΚ : Μέσα ο Μπακασέτας

Προπονήθηκε κανονικά ο διεθνής μέσος, εκτός Σιμόες και Τσόσιτς

Με τον Τάσο Μπακασέτα στη σύνθεσή της θα παραταχθεί όπως φαίνεται την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΣ η ΑΕΚ. Ο Έλληνας άσος προπονήθηκε κανονικά το πρωί στα Σπάτα, ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις στο γόνατο που τον ταλαιπωρούσαν από το ματς του Αγρινίου. Βγάζοντας χωρίς πρόβλημα το πρόγραμμα και δηλώνοντας έτοιμος, για το παιχνίδι της Κυριακής.

Έτσι, οι μοναδικές απουσίες για την ΑΕΚ, είναι αυτές των Ούρος Τσόσιτς και Αντρέ Σιμόες, καθώς αμφότεροι συνέχισαν με θεραπεία και ατομικό αντίστοιχα. Με τον Μανόλο Χιμένεθ να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες τους και την επιστροφή τους στη δράση να δρομολογείται για την επόμενη εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα όλοι οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά και βρίσκονται στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού, που ξεκίνησε να καταστρώνει τα πλάνα του για τον αγώνα με τα Γιάννενα χωρίς κάποιο άλλο απρόοπτο. Η προπόνηση του Σαββάτου θα αρχίσει στις 18.30 και συνέχεια η αποστολή θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 14 Ιανουαρίου (19.30) για τη 17η αγωνιστική της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ 2017-18.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ