Ο Ρομαό «αποκάλυψε» την αποκατάσταση του Οτζίτζα (vid)

Ο Ρομαό «αποκάλυψε» την αποκατάσταση του Οτζίτζα (vid)

Ο Βάντις Οτζίτζα Οφόε εντείνει το πρόγραμμα αποκατάστασης, αισθάνεται ήδη καλύτερα και ο Ρομαό φρόντισε να δείξει μέρος της σκληρής δουλειάς του Βέλγου στο Ρέντη.

Είναι το μοναδικό μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Οσκαρ Γκαρθία. Η απουσία του Βαντίς Οτζίτζα-Οφόε είναι εξαιρετικά σημαντική για τον Ολυμπιακό, με τον Βέλγο, ωστόσο, να μπαίνει πλεόν στο τελικό στάδιο της θεραπείας και της επανόδου στη δράση.

Ο 29χρονος μέσος του Ολυμπιακού ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες των γιατρών, των φυσιοθεραπευτών και των γυμναστών αποκατάστασης και ήδη η κατάστασή του έχει βελτιωθεί. Κάτι που επιβεβαιώνεται και από το βίντεο που δημοσίευσε το πρωί της Παρασκευής ο Αλεξί Ρομαό, μέσα από το γυμναστήριο των εγκαταστάσεων του Ρέντη.

Σε αυτό φαίνεται ο Οτζίτζα να κάνει ποδήλατο, δείγμα του ότι η θλάση (και ο πόνος) στον δικέφαλο έχει αρχίσει να επουλώνεται και να μην τον ενοχλεί. Μάλιστα, εντός των ημερών ο εκ των κορυφαίων παικτών του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν, θα ξεκινήσει τρέξιμο στο γήπεδο, μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγώνες.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι ο Οσκαρ Γκαρθία περιμένει πώς και πώς την επάνοδο του Βέλγου χαφ. Καθώς τον γνωρίζει καλά και τον θεωρεί παίκτη-κλειδί για τον αγωνιστικό χαρακτήρα που θέλει να προσδώσει στην ομάδα του. Και αυτό του μετέφερε και σε σχετική κουβέντα που είχαν στο Ρέντη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ Ο ΡΟΜΑΟ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Ο Αλεξί Ρομαό αποκάλυψε την εντατική δουλειά που κάνει ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε για να επιστρέψει στη δράση.

Ο Αλεξί Ρομαό αποκάλυψε την εντατική δουλειά που κάνει ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε για να επιστρέψει στη δράση.Δείτε περισσότερα εδώ… http://to10.gr/podosfero/superleague/96844/o-romao-apokalypse-tin-apokatastasi-tou-otzitza-vid/

Δημοσιεύτηκε από to10.gr στις Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ