«Πολύ ψηλά στις προτιμήσεις της Σέλτικ ο Μπάρκας»

«Πολύ ψηλά στις προτιμήσεις της Σέλτικ ο Μπάρκας»

Ιστοσελίδα της Σκωτίας αναφέρεται στο ενδιαφέρον της Σέλτικ για τον Βασίλη Μπάρκα τονίζοντας πως μπορεί να τον κάνει δικό της με οκτώ εκατομμύρια ευρώ.

Το ενδιαφέρον της Σέλτικ για τον Βασίλη Μπάρκα δεν είναι καινούργιο και με σημερινό της δημοσίευμα η ιστοσελίδα «tbrfootball» αναφέρει πως η ομάδα της Σκωτίας έχει πολύ ψηλά στις προτιμήσεις της τον διεθνή τερματοφύλακα και πως μπορεί να τον κάνει δικό της με ένα ποσό κοντά στα 8 εκατ. ευρώ.

Το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο Βασίλης Μπάρκας είναι πολύ ψηλά στις προτιμήσεις της Σέλτικ. Η ΑΕΚ στην οποία ανήκει μοιάζει πλέον πιο πρόθυμη για να πουλήσει κάποιον παίκτη από το ρόστερ της μετά την παγκόσμια κρίση του κορωνοϊού.

Ο Μπάρκας δείχνει η κατάλληλη περίπτωση για εκείνον. Η Σέλτικ θα μπορούσε να αγοράσει τον διεθνή γκολκίπερ για περίπου 8 εκατ. ευρώ. Βρίσκεται στην αναζήτηση για έναν τερματοφύλακας εδώ και καιρό με τον Φρέιζερ Φόστερ, να αποχωρεί επιστρέφοντας στην Σαουθάμπτον. Αν στην συνέχεια, η Σέλτικ θελήσει να πατήσει γκάζι για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ο Μπάρκας δείχνει ο εκλεκτός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ