Άρης: Από το αεροδρόμιο στο προπονητικό κέντρο

Άρης: Από το αεροδρόμιο στο προπονητικό κέντρο

Δεν παίρνουν ανάσα οι κίτρινοι εν όψει της ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ (24/06, 7 μ.μ.).

Το ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα του Άρη δεν αφήνει περιθώριο για ξεκούραση, καθώς σε μόλις τρεις μέρες αντιμετωπίζει και πάλι την ΑΕΚ για τον επαναληπτικό αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου (24/06, 7 μ.μ.) στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Έτσι, μετά το χτεσινό (20/06) παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ένωση, οι Θεσσαλονικείς επέστρεψαν στη βάση τους και μεταφέρθηκαν κατευθείαν από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» στο προπονητικό τους κέντρο.

Οι ποδοσφαιριστές που είχαν χρόνο συμμετοχής έκαναν αποθεραπεία και αποκατάσταση, με τους υπόλοιπους να προπονούνται κανονικά.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Από το αεροδρόμιο στο γήπεδο για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Η σημερινή προπόνηση έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Όσοι αγωνίστηκαν στον χθεσινό αγώνα με την Α.Ε.Κ. έκαναν αποθεραπεία και αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά (αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρό χώρο).

Αύριο, Δευτέρα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο “Δασυγένειο” ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Τετάρτης με την Α.Ε.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (24/06, 19:00), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ