Να μαζέψει τα ασυμμάζευτα προσπαθεί ο Στοχ (pic)

Να μαζέψει τα ασυμμάζευτα προσπαθεί ο Στοχ (pic)

Ο Σλοβάκος εξτρέμ του ΠΑΟΚ, λίγη ώρα μετά την ανάρτηση – κράξιμο στον Αμπέλ Φερέιρα, ανέβασε νέο μήνυμα με το οποίο προσπάθησε να χαμηλώσει τους τόνους.

Τα… γυρίζει ο Μίροσλαβ Στοχ. Ο Σλοβάκος εξτρέμ του ΠΑΟΚ το απόγευμα της Κυριακής με ανάρτησή του στα social media εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον Αμπέλ Φερέιρα, με τον διεθνή άσο να ξεσπά κατά του Πορτογάλου προπονητή.

«Πιστεύεις ότι το αξίζω αυτό; Να μου φέρεσαι σαν αρχάριο ή ερασιτέχνη ή σαν παιδί που δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου, με την ανάρτησή του να έχει φυσικά ως στόχο τον προπονητή του.

Το μήνυμα που έβαλε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ, με τον Μίροσλαβ Στοχ λίγη ώρα αργότερα να κάνει νέα ανάρτηση, με την οποία προσπάθησε να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δυστυχώς τα συναισθήματα στο ποδόσφαιρο δεν μπορούν πάντα να κοντρολάρονται. Για να ξεκαθαρίσω την προηγούμενη δήλωσή μου, αυτό που εννοώ είναι ότι έχω να προσφέρω πράγματα στον σύλλογο, στην ομάδα μου, στο να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν. Έχουμε κάποιους στόχους μπροστά μας και θέλω να είμαι ενεργό κομμάτι αυτής της προσπάθειας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Στοχ μπορεί με το νέο μήνυμα που ανέβασε να προσπάθησε να χαμηλώσει τους τόνους, ωστόσο, είναι ολοφάνερο ότι το κλίμα στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ δεν είναι καθόλου καλό, όπως επίσης και ότι η σχέση των δύο ανδρών βρίσκεται σε οριακό επίπεδο.

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ