Λαμία: Η αποστολή κόντρα στον Πανιώνιο

Λαμία: Η αποστολή κόντρα στον Πανιώνιο

Ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Η Λαμία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αυριανή (22/6) εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, για την 3η αγωνιστική των play out του πρωταθλήματος. Ο σύλλογος της Φθιώτιδας βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης και στοχεύει να φτάσει πιο… ψηλά.

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης στο προπονητικό κέντρο στη Νέα Άμπλιανη, ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά η αποστολή της Λαμίας για το ματς με τον Πανιώνιο: Καχριμάν, Θεοδωρόπουλο, Επασί, Αντέτζο, Τζανετόπουλο, Πλιάτσικα, Σκόνδρα, Βύντρα, Βάντερσον, Νιασέ, Βασιλόγιαννη, Μπεχαράνο, Σάλιακα, Μπουλούλη, Καραγιάννη, Μπιανκόνι, Καραμάνο, Βλαχομήτρο, Ρόμανιτς, Σασί, Τσούκαλο και Βιγιάλμπα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ