Κουρμπέλης: «Ίσως μιλήσουμε τις επόμενες μέρες»

Κουρμπέλης: «Ίσως μιλήσουμε τις επόμενες μέρες»

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έκανε λόγο για... άσχημο φεγγάρι του Παναθηναϊκού.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έκανε λόγο για βαρύ σκορ, για μια ομάδα που δεν περνάει το καλύτερο φεγγάρι της γνωρίζοντας πως θα φύγουν προπονητής και αρκετοί παίκτες, ενώ τόνισε πως ίσως μέσα στις επόμενες μέρες να γίνει κουβέντα εντός ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι βαρύ το σκορ για εμάς, παίζαμε με την πιο ποιοτική ομάδα του πρωταθλήματος και ο λόγος είναι ότι κάναμε κάποια παιδικά λάθη και ο αντίπαλος έχει δείξει ότι δεν τα αφήνει να περάσουν. Με λίγες φάσεις σκόραρε γρήγορα. Εμείς είχαμε καλή κυκλοφορία ανά διαστήματα, είχαμε τις ευκαιρίες μας αλλά δεν τις κάναμε γκολ.

Δεν μπορώ να συγκρίνω τα δύο παιχνίδια. Με τον ΠΑΟΚ ήμασταν πολύ πιο κακοί, το μόνο καλό ήταν ότι δεν χάσαμε. Σήμερα είχαμε καλύτερη κατοχή, κάναμε όμως εύκολα λάθη. Είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε. Τα μυαλά μας δεν είναι στο κεφάλι μας για λόγους που ξέρετε.

Η ομάδα δεν περνάει και το καλύτερο φεγγάρι της ξέροντας πως και ο προπονητής αλλά και κάποιοι παίκτες πως θα φύγουν γιατί φεύγουν αρκετοί στεναχωρημένοι όπως και ο προπονητής. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο αλλά καταλαβαίνω τους πάντες.

Ξέροντας ότι θα φύγουν αρκετοί βασικοί με ανησυχεί, δεν θα μείνω όμως σε αυτό γιατί τα παιδιά που θα πάρουν ευκαιρίες περιμένουν έναν ολόκληρο χρόνο γι’ αυτή την ευκαιρία.

Ξεκάθαρα δεν έχουμε κάποιον ουσιαστικό στόχο, μόνο να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται βαθμολογικά. Κουβαλάμε αρκετά προβλήματα αλλά είμαστε εδώ για να δουλέψουμε και να τα προσπεράσουμε. Πάντα η κουβέντα κάνει καλό, ίσως μιλήσουμε τις επόμενες μέρες.

Το θέμα με τη μείωση έχει λυθεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ