Θέλουν Λιγκ Καπ οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας

Θέλουν Λιγκ Καπ οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας

Όλες οι ομάδες είναι θετικές στη διεξαγωγή Λιγκ Καπ, όπως έγινε γνωστό μετά τη συνεδρίαση της σούπερ λίγκα. Η διοργάνωση θα γίνεται τον Μάιο, μετά το τέλος του πρωταθλήματος, αλλά δεν θα προσφέρει στον νικητή ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας έβγαλε είδηση που μάλλον δεν περίμενε κανείς. Όπως έγινε γνωστό οι ομάδες συμφώνησαν για τη διεξαγωγή Λιγκ Καπ, μιας διοργάνωσης η οποία έχει ένα σύντομο παρελθόν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πιο συγκεκριμένα τη δεκαετία του 90.

Η απόφαση λοιπόν που πήραν οι ομάδες έχει να κάνει με την επιστροφή του Λιγκ Καπ, το οποίο θα διεξάγεται τον Μάιο, μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Μπορεί τα πλέι οφ να έλαβαν τέλος ωστόσο φαίνεται πως η αγωνιστική δράση θα συνεχίζεται με το Λιγκ Καπ κι αυτή είναι μια ομόφωνη απόφαση των μελών του συνεταιρισμού.

Θα πρέπει πάντως να διευκρινιστεί ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση δεν θα προσφέρει κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Απλά θα γίνεται για να υπάρχει αγωνιστική δράση μετά το τέλος του πρωταθλήματος ώστε να μην είναι μεγάλο το διάστημα αγωνιστικής απραξίας. Όπως προαναφέραμε όλες οι ΠΑΕ συμφώνησαν με την συγκεκριμένη πρόταση και στην επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου θα συζητηθούν οι λεπτομέρειες και θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ