Κοντά σε ομάδα του εξωτερικού ο Ινσούα

Κοντά σε ομάδα του εξωτερικού ο Ινσούα

Μπορεί να υπάρχουν σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, αλλά ο Ινσούα έχει προχωρήσει τις επαφές με σύλλογο από το εξωτερικό και είναι κοντά σε συμφωνία. Τι έγραψε ο Αργεντινός στα social media για το... ελληνικό μέλλον του.

Χθες αργά το βράδυ υπήρχαν πληροφορίες πως ο Εμανουέλ Ινσούα είναι κοντά ακόμα και σε οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Υπήρξαν, μάλιστα, δημοσιεύματα που ήθελαν τον Αργεντινό να έχει δώσει τα χέρια με τους ερυθρόλευκους και να περιμένει απλά την τυπική λύση του συμβολαίου του για να αλλάξει στρατόπεδο.

Την απάντηση την έδωσε ο ίδιος λίγη ώρα αργότερα μέσω social media. «Το έχω πει περισσότερες από μία φορές. Και ποτέ δεν λέω ψέματα. Στην Ελλάδα μόνο Τριφύλλι», έγραψε ο Ινσούα στο Twitter.

Πιο ξεκάθαρος δεν γινόταν να είναι. Επί της ουσίας βάζει τέλος στα σενάρια. Αν καταλήξει σε άλλη ελληνική ομάδα, πλέον θα έχει αθετήσει ο ίδιος τα λεγόμενά του.

Ωστόσο, οι πληροφορίες του «10» αναφέρουν πως ο Ινσούα βρίσκεται πλέον κοντά σε συμφωνία με σύλλογο του εξωτερικού. Ο αδερφός του και ατζέντης του έχει προχωρήσει ήδη τις επαφές, έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία για τα χρήματα, ωστόσο υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που θα πρέπει να διευθετηθούν ώστε να τελειώσει το θέμα.

Μία απ’ αυτές είναι το μπόνους υπογραφής του ποδοσφαιριστή, αλλά και ρήτρα στο συμβόλαιο του παίκτη για μεταγραφή σε άλλη ομάδα. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως πολύ σύντομα θα προκύψει οριστική συμφωνία και μάλιστα με ένα συμβόλαιο για τον Ινσούα πολύ μεγαλύτερο απ’ αυτό που είχε στον Παναθηναϊκό. Και κοντά στις απαιτήσεις που είχε προβάλει στις πρώτες συζητήσεις με τους πράσινους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ