Λευκός καπνός για Βιγιαφάνιες: Ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό πως έρχεται!

Λευκός καπνός για Βιγιαφάνιες: Ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό πως έρχεται!

Σύμφωνα με πληροφορίες του «10», ο Λούκας Βιγιαφάνιες είχε επικοινωνία με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και ενημέρωσε πως απομένει μια… υπογραφή για να μείνει ελεύθερος και να φορέσει τα πράσινα και πάλι.

Οι διαπραγματεύσεις ήταν χρονοβόρες. Και δύσκολες. Ο Λούκας Βιγιαφάνιες διεκδικούσε πολλά χρήματα από τη Μονάρκας. Είχε δύο χρόνια ακόμα συμβόλαιο, έναντι συνολικά 1,6 εκατομμυρίων ευρώ. Οι Μεξικανοί δεν του έδιναν ούτε τα μισά, ωστόσο ο ίδιος έμοιαζε αποφασισμένος να πάρει την ελευθέρας του και να έρθει στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο έχει συμφωνήσει εδώ και μέρες.

Οι πληροφορίες λένε πως στις δύο τελευταίες και κρίσιμες επαφές του Βιγιαφάνιες με τη Μονάρκας βγήκε… λευκός καπνός. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «10», ο Αργεντινός επικοινώνησε τις τελευταίες ώρες με την πλευρά του Παναθηναϊκού. Και ενημέρωσε πως όλα πήγαν καλά και απομένει πλέον το τυπικό σκέλος.

Μια… υπογραφή ουσιαστικά για να πάρει στα χέρια του την ελευθέρας του και εν συνεχεία να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στην… αγαπημένη του Αθήνα.

Ο «Βίγια» δεν έκρυψε ποτέ πως επιθυμεί την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα του προσφέρει το μεγαλύτερο συμβόλαιο που θα δώσει φέτος σε ποδοσφαιριστή του ρόστερ. Περίπου 500.000 ευρώ ετησίως για ένα συμβόλαιο τριετίας.

Οι πληροφορίες του «10» μιλούν πλέον για δεδομένο «γάμο» μεταξύ Παναθηναϊκού και Βιγιαφάνιες και δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στην ημέρα να υπάρξει ανταλλαγή εγγράφων των δύο πλευρών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ