Κούγιας : «Αν οι μεγάλοι υπογράψουν αλλού, θα σημαίνει πόλεμος»

Κούγιας : «Αν οι μεγάλοι υπογράψουν αλλού, θα σημαίνει πόλεμος»

Τελεσίγραφο στους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου, έστειλαν οι μικρομεσαίες ομάδες αναφορικά με το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν τη διάλυση της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, παρουσιάζονται οι 12 μικρομεσαίες ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Κάτι το οποίο εκφράστηκε και μέσω όσων δήλωσαν οι κκ Κούγιας και Μποροβήλος, λίγο πριν την έναρξη του ΔΣ της Σούπερ Λίγκας.

Ο Αλέξης Κούγιας μεταξύ άλλων δήλωσε: «Ενωμένες οι 12 ομάδες (πλην των μεγάλων) θα κάνουμε συγκεκριμένη πρόταση στη NOVA που πιστεύω πως θα τη συμφέρει και θα τη δεχτεί. Εξάλλου, η NOVA έχει βοηθήσει πάρα πολύ το ποδόσφαιρο. Η πρόταση αυτή έχει όλες τις νόμιμες καλύψεις, ώστε κάνεις να μην μπορεί να τη σπάσει. Οποια από τις μεγάλες ομάδες μπορεί να υπογράψει όπου θέλει αλλά αυτό για εμάς θα σημαίνει πόλεμο».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Μποροβηλος αναφέρθηκε και στο θέμα των εσόδων των ομάδων από στοιχηματικές εταιρίες: «Ενωμένες οι 12 ομάδες θα καταθέσουμε την πρότασή μας και πιστεύω πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την κεντρική διαχείριση. Αν υπάρξει θα μιλάμε για βίαιη υποβάθμιση του ποδοσφαιρικού προϊόντος. Επίσης, η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης θα θέσει θέμα συζήτησης το οτι οι Ελληνικές ομάδες ενώ βρίσκονται στο στοίχημα οι ίδιες δεν έχουν το παραμικρό έσοδο από της στοιχηματικές εταιρείες. Είναι άδικο και θα πρέπει να βρεθεί λύση στο θέμα αυτό και αν οι εταιρείες αυτές δεν θέλουν ή θεωρούν οτι δεν τους συμφέρει ας μην χρησιμοποιούν τις Ελληνικές ομάδες».
* Ο Ολυμπιακός ήταν ο τυχερός στην καθιερωμένη κοπή της πίτας κερδίζοντας το φλουρί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ