Σπάει όλα τα κοντέρ ο Ελ Αραμπί!

Σπάει όλα τα κοντέρ ο Ελ Αραμπί!

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, με το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Παναθηναϊκό, ανέβηκε στη 2η θέση της λίστας με τα περισσότερα τέρματα που έχουν πετύχει ξένοι παίκτες του Ολυμπιακού, σε μία σεζόν! Και χρειάζεται 5 γκολ ακόμα για να «σκαρφαλώσει» στην κορυφή και να προσπεράσει τον Ντέταρι!

Πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και είναι το «κανόνι» του Ολυμπιακού!

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών (μαζί με τον Ματιέ Βαλμπουενά) της φετινής εκπληκτικής πορείας της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς, σε πρωτάθλημα, Κύπελλο Ελλάδας και Europa League.

Ο Μαροκινός φορ έχει πετύχει 26 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ απομένουν ακόμη τουλάχιστον 9 αγώνες για το φινάλε της σεζόν. 7 ματς στο πρωτάθλημα, 1 τουλάχιστον στο Κύπελλο και 1 τουλάχιστον στο Europa League. Φανταστείτε πού μπορεί να φτάσει το «πολυβόλο» των «ερυθρόλευκων».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της Super League, η επίδοση των 26 γκολ σε μία σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, κατατάσσει τον Ελ Αραμπί στη 2η θέση των καλύτερων ξένων σκόρερ σε μία σεζόν. Στην κορυφή βρίσκεται ο Λάγιος Ντέταρι με τα 30 γκολ της σεζόν 1988-89 (σε 53 αγώνες), στη 2η θέση ο Ελ Αραμπί με 26 γκολ (σε 42 μόλις αγώνες) και μαζί του ο Ίλια Ίβιτς με 26 τέρματα επίσης (σε 39 αγώνες) το 1997-98.

Αν ο Ελ Αραμπί πετύχει 5 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι το τέλος της σεζόν, τότε θα αναδειχθεί κορυφαίος ξένος σκόρερ του Ολυμπιακού σε μία σεζόν!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ