ΠΑΕ Λάρισα για Αλκαζάρ: «Σε εξέλιξη ο έλεγχος»

ΠΑΕ Λάρισα για Αλκαζάρ: «Σε εξέλιξη ο έλεγχος»

Η ΠΑΕ Λάρισα γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης ότι οι διαδικασίες για επιστροφή στο γήπεδο Αλκαζάρ συνεχίζονται κανονικά.

Η ΠΑΕ Λάρισα ενημέρωσε, ότι θα γίνουν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι για τα σημεία ανακαίνισης ώστε να πραγματοποιηθεί η επιστροφή στην ιστορική έδρα, το Αλκαζάρ.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Σε εξέλιξη είναι οι διαδικασίες ελέγχου και κοστολόγησης των έργων που θα απαιτηθούν για την ανακατασκευή του Σταδίου Αλκαζάρ. Την Παρασκευή 19/6 επιτροπή αποτελούμενη από τον Οικονομικό Διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Χριστακόπουλο, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Δημότσιο, τον συνιδιοκτήτη της εταιρείας Hellasod με τους εξελιγμένους χλοοτάπητες κ. Κόκκοβα, τον Διευθυντή του ΕΑΚΛ κ. Μακρίδη και τον Προϊστάμενο Τεχνικών Υπηρεσιών του ΕΑΚΛ κ. Τσουκαρέλλα πραγματοποίησε αυτοψία σε όλους τους χώρους του Σταδίου Αλκαζάρ, δίνοντας μια πρώτη εικόνα για τις απαιτήσεις της ανακαίνισης.

Αύριο θα πραγματοποιηθεί νέα αυτοψία με τη συμμετοχή εξειδικευμένων συνεργατών που θα αφορούν στα συστήματα πρόσβασης και εποπτείας (τουρνικέ, κάμερες, access control και matrix).

Ως την Παρασκευή αναμένεται η μελέτη – πρόταση των Πολιτικών Μηχανικών για την ανακατασκευή των χώρων των αποδυτηρίων και της καταπακτής.

Τέλος σε σημερινή επικοινωνία με τη διοίκηση του Σταδίου υπήρξε η ενημέρωση ότι η Νομική Υπηρεσία του ΕΑΚΛ επεξεργάζεται το συμφωνητικό για την παραχώρηση του Σταδίου Αλκαζάρ στην ΠΑΕ ΑΕΛ με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ