Λαμία – Πανιώνιος 0-1

Λαμία – Πανιώνιος 0-1

Ο Πανιώνιος πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη Λαμία και συνεχίζει να ελπίζει σε παραμονή – Μείωσε στον πόντο τη διαφορά από την Ξάνθη, που έχει όμως ένα ματς λιγότερο - Μεγάλο παιχνίδι Πανιώνιος - Ξάνθη την επόμενη αγωνιστική.

Αρνείται να… παραδοθεί ο Πανιώνιος. Με το ένστικτο της επιβίωσης να χτυπάει δυνατά, η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη Λαμία με 1-0 και συνεχίζει να ελπίζει σε παραμονή. Πρωταγωνιστής για τους Κυανέρυθρους ήταν ο Τσιλούλης, ο οποίος στο 27’ σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και έδωσε στην ομάδα του ένα πολύτιμο τρίποντο.

Με αυτή τη νίκη ο Πανιώνιος έφτασε τους 18 πόντους και έβαλε… φωτιά στη μάχη της παραμονής, αφού μείωσε στον πόντο τη διαφορά από την 13η Ξάνθη (19π.), που όμως έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Μάλιστα, την επόμενη αγωνιστική οι Κυανέρυθροι θα υποδεχθούν τους Ακρίτες. Παράλληλα, ο Πανιώνιος μείωσε στους 3 πόντους τη διαφορά από τον 12ο Παναιτωλικό, τον οποίο μάλιστα στην 6η στροφή των πλέι άουτ θα τον υποδεχθεί στη Νέα Σμύρνη.

Η εικόνα του αγώνα:

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 8’ απείλησαν για πρώτη φορά την εστία του Επασί. Ο Μαξίμοβιτς βρήκε ωραία τον Τσιλούλη, αυτός έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Αυτή ήταν η… προειδοποιητική βολή, αφού στο 27’ οι δύο παίκτες του Πανιωνίου συνεργάστηκαν ξανά, με τον Τσιλούλη αυτή τη φορά να σημαδεύει σωστά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0!

Τέσσερα λεπτά αργότερα η Λαμία έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά η κεφαλιά του Ρόμανιτς έφυγε άουτ. Στο 38’ ο Βόκολος αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αλλαγή, αφού είδε τον σκόρερ, Σωτήρη Τσιλούλη, να τραυματίζεται και να ζητάει αλλαγή. Τη θέση του πήρε ο Θανάσης Παπαγεωργίου.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν έγινε κάποια μεγάλη φάση στις δύο εστίες, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με το σκορ στο 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λαμία προσπάθησε να αντιδράσει και στο 49’ απείλησε με τον Βιγιάλμπα, αλλά ο άσος των γηπεδούχων δεν σημάδεψε σωστά. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κλείσει τους χώρους προς τα καρέ του Κότνικ, με τον Βόκολο μάλιστα να παίζει με τέσσερις αμυντικούς μέσα στην περιοχή!

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο διαιτητής έδωσε πέναλτι υπέρ της Λαμίας, σε μαρκάρισμα του Ντομίνγκες πάνω στον Μπιανκόνι, αλλά μετά τη χρήση του VAR ο ρέφερι άλλαξε απόφαση και έδωσε κόρνερ. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τον Πανιώνιο να κρατάει με νύχια και με δόντια το 1-0. Η Λαμία, πάντως, στο 84’ είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, με τον Καραμάνο να πιάνει ένα εξαιρετικό σουτ. Όμως, ο Κότνικ φώναξε «παρών» και κράτησε τη νίκη. Στο 91’ η Λαμία έμεινε με δέκα παίκτες στο 91ο λεπτό, καθώς ο Βασιλόγιαννης είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΛΑΜΙΑ: Επασί, Σκαρντοβέλι, Αντέτζο, Σκόνδρας (66’Σάλιακας), Βύντρα, Νιάσε (43’Σασί), Μπεχαράνο, Βιγιάλμπα, Ρόμανιτς (66’Βασιλόγιαννης), Καραμάνος, Μπιανκόνι

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Οικονομίδης (82’Μιλόγεβιτς), Κόρμπος, Τσιλούλης (39’Παπαγεωργίου), Λυμπεράκης, Ρέντζας, Παπανικολάου, Μαξίμοβιτς (64’Γρίβας).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ