«Θέλει να κρατήσει τον Χάντσκο η Σπάρτα Πράγας»

«Θέλει να κρατήσει τον Χάντσκο η Σπάρτα Πράγας»

Οι Τσέχοι θα ήθελαν να κρατήσουν τον Νταβίντ Χάντσκο και μετά το καλοκαίρι όταν και λήγει ο δανεισμός του αλλά τα σχεδόν έξι εκατ. ευρώ της ρήτρας του, είναι απαγορευτικά για την Σπάρτα.

Ο Νταβίντ Χάντσκο που βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ και ανήκει στη Φιορεντίνα, τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε δανεικός από την ιταλική ομάδα στην Σπάρτα Πράγας πραγματοποιώντας εξαιρετική χρονιά. Ο 21χρονος αριστερός μπακ έχει καταγράψει ως τώρα 20 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τους Τσέχους οι οποίοι θα ήθελαν να τον έχουν και μετά το τέλος του δανεισμού του.

Το ποσό της ρήτρας του όμως είναι απαγορευτικό καθώς τα έξι εκατομμύρια ευρώ που αξιώνει η Φιορεντίνα, θεωρείται απίθανο να τα δώσει η Σπάρτα όπως αναφέρει δημοσίευμα από την Σλοβακία, όπου και κατάγεται ο παίκτης. Σημειώνεται πως για τον Χάντσκο, πέραν της ΑΕΚ ενδιαφέρεται και η Γκιμαράρες από την Πορτογαλία, αλλά η Σπάρτα δεν σκοπεύει να τα παρατήσει τόσο εύκολα.

Έτσι, έχει σκοπό να διαπραγματευτεί με τη Φιορεντίνα ώστε να ρίξει αρκετά το ποσό της ρήτρας, εκμεταλλευόμενη και τις νέες συνθήκες που έχει διαμορφώσει η πανδημία και να κάνει δικό της τον νεαρό άσο που θεωρείται πολύ σπουδαίο ταλέντο. Η Σπάρτα, μετράει έξι νίκες στα τελευταία έξι ματς του πρωταθλήματος και ένας από τους βασικούς λόγους της ανοδικής πορείας της, θεωρείται πως είναι η απόδοση του Σλοβάκου μπακ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ